• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

17.08.2018

19:10

JA SAM SILOVAN! Modni kretaor Darko Kostić posle izlaska iz zatvora tvrdi da je on žrtva!

Vesti

JA SAM SILOVAN! Modni kretaor Darko Kostić posle izlaska iz zatvora tvrdi da je on žrtva!

Podeli vest

Nikad nikog nisam maltretirao niti doveo u neprijatnu situaciju, a ugled mi je ukaljan i medijski sam silovan, žali se modni kreator optužen za seksualno uznemiravanje dečaka i posedovanje droge

Modni kreator Darko Kostić, optužen da je seksualno napastvovao jednog maloletnog i jednog punoletnog mladića, kao i za posedovanje droge, tvrdi da je u celom ovom slučaju zapravo on žrtva! Kostić je istakao da su mu ovim optužbama "narušeni ugled i brend" i da je "medijski silovan"!

Pravda dostižna

- Posle najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča, želeo bih da se zahvalim na bezrezervnoj podršci prijateljima i klijentima, koji su, kao i moja porodica, bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda Darko Kostić od strane petparačkih novina i neistinitih tekstova! Jedino SILOVANJE i ZLOSTAVLJANJE, i to medijsko, proživeo sam JA (pošto, pravno, za SILOVANJE nikad i nisam bio optužen). Nikada u životu nikoga nisam maltretirao, ponižavao, niti doveo u neprijatnu situaciju! Pravda je spora ali dostižna... Svi dosadašnji monstruozni tekstovi i laži koji su me stavljali na stub srama, ugrožavali moju bezbednost i imali za cilj da uruše moj ugled i karijeru sankcionisani su sa preko 20 podnetih tužbi! Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe!

Informer

Kostić se, inače, tereti da je 14. juna pokušao da obljubi maloletnog pevača "Grandovog" šoua "Neki novi klinci" L. J. (15) u svom stanu na Novom Beogradu. Takođe, tereti se da je nedelju dana ranije pokušao da obljubi i B. Š. (22), s kojim je konzumirao drogu. Obojica su u tužilaštvu do detalja opisali kako ih je Kostić seksualno napastvovao.

Maloletni L. J. je ispričao da ga je Darko najpre kontaktirao preko Fejsbuka.
- Malo smo se dopisivali, a onda me je pozvao da dođem kod njega u stan kako bi me fotografisao. Iako sam se u početku dvoumio, Kostić me je ubedio, pa sam otišao kod njega. Tada se ništa čudno nije dogodilo i posle fotografisanja mi je obećao da će mi platiti te moje fotografije. Onda sam 14. juna po drugi put otišao kod Kostića kako bih uzeo obećani novac - ispričao je dečak.

Ušao je, kaže, u stan i Darko ga je ponudio pićem.
- Ubrzo sam se osetio čudno, a primetio sam i da imam erekciju. Kostić mi je rekao da će mi dati novac i fotografije, ali da prvo moramo malo da se mazimo. Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homoseksualac. Tada me je Darko uhvatio za ruku i pokušao da me povuče ka krevetu, da legnemo. Koliko se sećam, udario sam ga u stomak i istrčao napolje - rekao je dečak.

Informer

MALOLETNI PEVAČ OPTUŽIO MODNOG KREATORA KOSTIĆA: Tražio sam mu pare, a on HTEO DA ME SILUJE!

Branio se ćutanjem

I Beograđanin B. Š. (22) kazao je pred tužiocem da ga je modni kreator 7. juna u svom stanu najpre ponudio kokainom, a onda ga i napastvovao, uhvativši ga za penis.
- Viknuo sam: "Šta to radiš, čoveče?!", pa sam ga udario pesnicom u glavu i on je pao. Uzeo sam njegov telefon, u kom je bila naša prepiska, pa sam pobegao - rekao je B. Š.

Policija je prilikom pretresa u Kostićevom stanu, između ostalog, pronašla i papiriće sa tragovima droge. On je u policiji negirao sve optužbe, ali se potom u tužilaštvu branio ćutanjem.
Modni kreator je optužen za polno uznemiravanje i posedovanje i omogućavanje uživanja droga. U pritvoru je bio od hapšenja, 22. juna, ali ga je Treći osnovni sud 15. avgusta pustio da se brani sa slobode. 

Kreatoru već pronalažena droga

Darko Kostić je i u junu prošle godine bio priveden zbog posedovanja droge nakon što je policija u njegovom stanu našla kokain i tečni ekstazi, koji zovu "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija