• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.08.2018

22:07

ŠPANSKA MISICA JE IPAK STRADALA U RATU KLANOVA?! Sumnja se da se tako Bojović osvetio za ubistvo advokata Miše Ognjanovića!

Vesti

ŠPANSKA MISICA JE IPAK STRADALA U RATU KLANOVA?! Sumnja se da se tako Bojović osvetio za ubistvo advokata Miše Ognjanovića!

Podeli vest

Sumnja se da je ubijeni advokat Dragoslav Ognjanović primetio da ga prate dvojica mladića, a jednog je prepoznao kao Stojanovića

Pokušaj ubistva Strahinje Stojanovića (28), čiji je automobil eksplodirao 11. avgusta u naselju Galenika, i ubistvo poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), koji je likvidiran 28. jula na Novom Beogradu, najverovatnije su povezani događaji, a prema pisanju nedeljnika Ekspres, postoje indicije da je ubijeni advokat sumnjao da ga Stojanović prati.

Prema rečima Ekspresovih izvora iz istrage, Ognjanović je pre smrti, navodno, uočio da ga prate dva muškarca, a jedan od njih je, navodno, bio Strahinja Stojanović.

- Dragoslav Ognjanović, koji je bio pravni zastupnik Luke Bojovića i njegove porodice, znao je kako Strahinja izgleda, pošto ga je video na suđenju optuženima za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog brata, na kome je Strahinja svedočio. Stojanović je u tom procesu bio svedok jer je, kako se sumnja, bio blizak klanu Slobodana Šaranovića, koji stoji iza Nikoline likvidacije - objašnjava izvor.

Olac Bilbao Gonzales (20), državljanka Španije i nekadašnja mis Marbelje, koja je bila u "audiju" Strahinje Stojanovića kada je vozilo dignuto u vazduh, oporavlja se na VMA.

- Ona je u eksploziji zadobila otvoren prelom potkolenice. Najpre je bila zbrinuta u KBC Zemun, ali je prebačena na VMA, gde će joj lekari operisati nogu. Iako je postojala mogućnost da misica ostane bez noge, naši lekari će dati sve od sebe da ne dođe do amputacije, već će joj biti urađena rekonstrukcija - kaže naš izvor.

Kako se navodi u beogradskom nedeljniku, Ognjanović se pre ubistva, navodno, požalio saradnicima da ga prate.

- Rekao je da ga prati Stojanović, koga je prepoznao, a sumnja se da je drugi muškarac, navodno, brat ubijenog vođe navijača, s kojim je Stojanović bio blizak - navodi se u Ekspresu i napominje da nema dokaza da su Stojanović i drugi mladić odgovorni za smrt advokata.

- Ipak, pošto je 14 dana posle likvidacije Ognjanovića pokušano ubistvo Stojanovića, kome je pod automobil "audi" postavljena bomba, ne isključuje se mogućnost da je klan Luke Bojovića odlučio da se osveti. Navodno, pripadnici Lukinog klana veruju da je Stojanović direktni izvršilac Mišinog ubistva, a da je brat pokojnog vođe navijača bio logistička podrška - piše Ekspres.

ŠPANSKU MISICU SPASILI NAŠI LEKARI! Devojci teško povrđenoj u mafijaškom obračunu neće AMPUTIRATI NOGU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija