• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer.rs

20.08.2018

09:50

SILOVAO ŽENU, PA JE ZAPROSIO! Beogradski manijak samo što je izašao sa robije, majci zatvorskog kolege NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA!

Vesti

SILOVAO ŽENU, PA JE ZAPROSIO! Beogradski manijak samo što je izašao sa robije, majci zatvorskog kolege NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA!

Podeli vest

Miroslav P. (49) koji je pre mesec dana izašao iz zatvora, uhapšen je zbog sumnje da je silovao S. Đ. (58), preteći joj ubistvom, a potom je zaprosio

Nasilnik koji je više puta robijao zbog seksualnog zlostavljanja nesrećnu ženu napastvovao je u njenom stanu u jednom beogradskom prigradskom naselju, piše Srpski telegraf. On je navodno došao kod S. Đ. kako bi od nje uzeo novac i odneo ga njenom sinu, s kojim je zajedno bio u požarevačkom zatvoru Zabela.

PRESKOČIO OGRADU

Prema rečima izvora iz istrage, sin je majci najavio da će joj u posetu doći njegov kolega iz zatvora.

- Sin zlostavljane žene pozvao je S.Đ. i rekao joj da mu hitno treba novac, pa da ga pošalje po njegovom ortaku s robije. On je majci rekao i da je Miroslav P. osoba od poverenja i da je poznavao njegovog pokojnog oca - priča izvor iz istrage za Srpski telegraf.

Sledećeg dana Miroslav P. je pokucao na vrata S. Đ.

- Predstavio joj se i zamolio da prespava kod nje dok ne obezbedi sebi neku kuću ili stan gde će živeti. S.Đ. mu je to dozvolila, a nasilnik je sledećeg dana otišao iz kuće - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Međutim, vratio se nekoliko sati kasnije, preskočio ogradu i počeo da lupa na vrata S. Đ.

- Miroslav P. je rekao S. Đ. da nema gde da spava, da je došao poslednjim autobuskim prevozom iz grada i zamolio da opet prespava u njenom domu, što mu je ona dozvolila ne znajući kakav pakao joj se sprema - priča sagovornik.

Kako dodaje, nasilnik je ujutru probudio S. Đ. i rekao joj da odlazi.

PRIŠAO S LEĐA

- Popili su kafu da bi joj on iznenada prišao s leđa, stavio ruku na usta, a drugom je uhvatio oko vrata i zapretio da će je zadaviti ako bude vrištala! Odvukao je S. Đ. u sobu i silovao je nekoliko puta - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, monstrum je posle zlostavljanja rekao da će ponovo doći kod nje i potom je šokirao pitanjem: "Hoćeš li da se udaš za mene."

ROBIJAO S BRATOM

Miroslav P. i njegov rođeni brat uhapšeni su početkom oktobra 2000. zbog sumnje da su silovali tada 20-godišnju devojku. Oni su je na prevaru uvukli u automobil na kojem je bila oznaka linijskog taksija, da bi je potom odvezli na groblje i silovali. Braća su tad prvostepeno bila osuđena na po 10 godina zatvora.

- Miroslav P. je žrtvi rekao da je ona žena njegovog života i da razmisli da li želi da se venčaju i žive zajedno - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

NASRNUO NA DEVOJKU U ŠUMI

Miroslav P. nedavno je izašao iz zatvora u kojem je robijao zbog pokušaja silovanja. Naime, on je sredinom novembra 2014. nasrnuo na devojku u Banjičkoj šumi u odvukao je u žbunje, ali je ona, na sreću, uspela da se spase. Miroslav P. je zbog ovog dela pravosnažno bio osuđen na tri i po godine.

UŽAS KOD KIKINDE! Devojčica (16) prijavila usvojitelja da ju je silovao!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 5 godina

Naše divno sudstvo. Dali je do grla korumpirano? Jedan višestruki povratnik za ista nedela osuđen na tako malu kaznu. Dali neko zna koliko se plaća sudijama da bi se dobila kazna duplo manja od minimalne. Ja mogu samo da nagađam.

Obični smrtnik

pre 5 godina

Evo rešenja-takve treba štrojiti kao veprove.

marko

pre 5 godina

Ko ce da odgovara za ovo. Zasto se ovakvi smradovi pustaju na slobodu. Za njih je dozivotna robija. Promeniti zakon da silovatelj ako ponovi delo dobija dozivotnu robiju.

Zikica Popovic

pre 5 godina

Kastracija i to fizickim odstanjivanje testisa, da ne kazem ustrojiti ga kao vepra.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija