• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

21.08.2018

11:12

JEZIV NAPAD KOD JAGODINE! Pas rastrgao starici ruku, lekari joj se bore za život

Vesti

JEZIV NAPAD KOD JAGODINE! Pas rastrgao starici ruku, lekari joj se bore za život

Podeli vest

Terijer lutalica upao u dvorište Angeline Milanović (90), kidišući na kokoške, ali je nasrnuo na staricu i na komade joj iskidao levu ruku. Lekari se bore za Angelinin život

Pas lutalica u subotu je rastrgao ruku i zverski unakazio staricu Angelinu Milanović (90) u njenom dvorištu u Ivankovačkom Prnjavoru kod Jagodine! Nesrećna starica je u kritičnom stanju prebačena u kragujevački Klinički centar, gde se lekari bore za njen život!

Branila lice

Razjareni terijer je, kako smo saznali, upao u Angelinino dvorište kidišući na kokoške, koje su bile ograđene u kokošinjcu. Kad je video staricu, skočio je na nju, oborio ju je i počeo da joj kida delove leve ruke. Sigurne smrti spasla ju je unuka Maja Jocić, koja je drvenom motkom smrskala lobanju pobesnelom psu.
Majin muž Saša Jocić kaže da su tog dana čuli lavež njihovog psa bernardinca, koji je bio zatvoren u svom boksu u dvorištu.

- Supruga je izašla iz kuće i zatekla stravičan prizor. Baka Angelina je bila na zemlji, a pas lutalica je bio na njoj. Ruka joj je bila sva iskidana, kidao joj je komade mesa sa tela. Angelina je ležala na desnom boku, a levom rukom je branila lice od podivljalog psa. Krv i parčići kože i mesa bili su svuda oko nje... Pas je zatim nasrnuo i na Maju, ali ona ga je snažno izudarala motkom u glavu i ubila ga. Angelina je odmah prebačena u bolnicu - naveo je Saša.

Informer

UŽAS Angelina Milanović sa podvezanom rukom pored mrtvog psa

On dodaje da je Angelina u teškom stanju, da lekari pokušavaju da joj spasu ruku, ali da će to biti veoma teško. Lekari KBC Kragujevac su obavili dve operacije u pokušaju da starici sačuvaju levu ruku od amputacije, ali i pored toga, starica je i dalje u životnoj opasnosti.

Informer

STRAVIČNE POVREDE Hitna pomoć odvozi staricu

Sin joj u Austriji

Inače, Angelinin sin živi sa porodicom u Austriji, tako da unuka i zet vode računa o njoj.
- Najverovatnije je da je podivljali pas lutalica hteo da uđe u kokošinjac, vide se tragovi kako je pokušavao da prokopa rupu i da razvali drvene daske - priča Saša.
Iz tog sela su pre tri nedelje zvali Zoohigijensku službu jer su se pojavili psi lutalice i napadali decu u školskom dvorištu, ali oni su tada uhvatili samo jednog psa.
U još jednom incidentu, psi lutalice su pocepali pantalone jednom meštaninu dok je vozio bicikl, ali je prošao nepovređen.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara05

pre 5 godina

Kao prvo nisu lutalice, vec napusteni psi. Nisu oni pali sa neba, vec su posledica neodgovornog vlasnistva. Ako je u putanju terijer, onda govorimo o rasnom psu, sto znaci o napustenom psu koji sigurno ima vlasnika koji treba da snosi posledice.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija