• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

21.08.2018

19:30

DOMAĆIN IZ MAČVE SE OTROVAO ESENCIJOM! Selo u čudu, niko ne veruje zašto se ubio tako ugledan čovek!

Vesti

DOMAĆIN IZ MAČVE SE OTROVAO ESENCIJOM! Selo u čudu, niko ne veruje zašto se ubio tako ugledan čovek!

Podeli vest

S. Isaković (37) iz Mačvanskog Metkovića, kod Bogatića, preminuo je nakon što se otrovao esencijom

Nesrećni čovek je u ponedeljak prepodne, najpre zbrinut u hitnoj službi Doma zdravlja u Bogatiću, odakle je prevezen na interno odeljenje šabačke bolnice gde je tokom noći preminuo

Meštani malog mačvanskog sela, u kojem je Isaković živeo u porodičnom domaćinstvu sa roditeljima, mlađim bratom, suprugom i dvoje dece, sa nevericom prepričavaju tragediju svojih komšija. Niko ne naslućuje šta bi mogao da bude okidač za samoubistvo kakvo se u selu ne pamti.

- Vredni su i česititi ljudi. Svi u selu ih cene. Deca, koja su ostala bez oca su zlatna, dečak je sada drugi, a devojčica peti razred osnovne škole - kaže meštanin Mačvanskog Metkovića.

detjPublic

Trovanje može da se završi sa smrtnim ishodom čak i kada se pomoć ukaže na vreme

U ovom kraju je u poslednjih deset godina bilo više slučajeva trovanja esencijom, ali se nisu svi okončali tragično.

- Esencija razjeda jednjak i želudac, a ukoliko se pacijentu pomoć ne ukaže u kratkom roku u organizmu usled burne reakcije nastupaju oštećenje unutrašnjih organa i krvarenje i na kraju smrt. Kako će se trovanje esencijom završiti zavisi i od količine koja se popije, kao i da li pacijent boluje od neke bolesti. Trovanje može da se završi sa smrtnim ishodom čak i kada se pomoć ukaže na vreme - kaže doktorka Radmila Jurišić.

Ona navodi slučaj žene iz jednog sela koja se pre petnaest godina otrovala esencijom i danas je živa. Lečila se dva meseca na VMA, imala je oštećenje bubrega i zbog toga je izvesno vreme išla na dijalizu.

JEZIVA SMRT KOD ZAJEČARA! Muškarca pregazio voz, stradao na mestu! Sumnja se na SAMOUBISTVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija