• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/srbija danas

25.08.2018

08:10

(FOTO) ŠOK MEĐU KOMŠIJAMA STRADALOG U NARODNOJ BIBLIOTECI: Bio je fin čovek, ne mogu da verujem da se to dogodilo!

Vesti

(FOTO) ŠOK MEĐU KOMŠIJAMA STRADALOG U NARODNOJ BIBLIOTECI: Bio je fin čovek, ne mogu da verujem da se to dogodilo!

Podeli vest

Juče oko 13 časova došlo je do curenja gasa u Narodnoj biblioteci nakon čega su stradali direktor i radnik jedne firme

Komšije D. Š., koji je danas tragično nastradao u Narodnoj biblioteci kada je došlo do curenja gasa, šokirane su informacijom da je on nastradao.

- Ne mogu da verujem da mu se to dogodilo. On živi u zgradi pored moje i iznajmljuje lokal. Uvek je bio fin i prijatan čovek - rekla je jedna njegova komšinica.

Informer

U zgradi u kojoj je rečeno da živi, nisu bili raspoloženi za razgovor sa novinarima, a u lokalu koji on izdaje zaposleni su rekli da su čuli da se nesreća desila, ali da nisu znali ko je izgubio život.

Inače, danas oko 13 časova došlo je do curenja gasa u Narodnoj biblioteci nakon čega su stradali direktor i radnik jedne firme.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije odmah po dojavi izašli su lice mesta sa pet vozila i 18 vatrogasaca spasioca, a prilikom pretrage zgrade pronašli su dva muškarca u besvesnom stanju.

Informer

Lica su predata Hitnoj pomoći i nakon pokušaja reanimacije, konstatovana je smrt dvojice radnika jedne privatne firme, koji su najverovatnije radili probu sistema za gašenje požara, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

JAUCI SUPRUGE NASTRADALOG PARALI NEBO ISPRED NARODNE BIBLIOTEKE: Pozlilo joj, prevezena u Urgentni centar!

(VIDEO) DVA RADNIKA SE UGUŠILA U NARODNOJ BIBLIOTECI! Procureo gas iz sistema za gašenje požara - NIJE IM BILO SPASA!

(FOTO) OVO JE MOMAK KOJI JE IZGUBIO ŽIVOT U NARODNOJ BIBLIOTECI! Imao je samo 25 godina, a obožavao je svoj posao!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija