• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

25.08.2018

09:17

(FOTO) LAZAR JE OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA DEVOJKOM PRE POGIBJE U NARODNOJ BIBLIOTECI! Poruka koju je napisao SLOMIĆE VAM SRCE!

Vesti

(FOTO) LAZAR JE OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA DEVOJKOM PRE POGIBJE U NARODNOJ BIBLIOTECI! Poruka koju je napisao SLOMIĆE VAM SRCE!

Podeli vest

U Arhivu Narodne biblioteke danas je poginuo Lazar Blagojević (25) i ostavio iza sebe porodicu, prijatelje, devojku koji nikad neće preboleti njegovu smrt

Kao i većina zaljubljenih mladića, Lazar je na svom Instagram profilu objavljivao fotografije sa devojkom, jer je imao potrebu da svoju sreću podeli sa svima. Pored fotografije Lazar je napisao i "Cjeli grad miriše mi na nju, nju bi' da ljubim", verovatno misleći da je ovo najbolji način da opiše svoju ljubav prema njoj.

Nasmejani, lepi i mladi, Lazar i njegova devojka, krasili su društvenu mrežu. Danas njega više nema...

facebook

Dok su se ljubile i volele, dve mlade osobe nisu mogle ni da zamisle da će se Lazarov život okončati na strašan način. Verovatno su zajedno planirali budućnost, ni ne pomišljajući da nesrećni mladić neće da ima priliku da te planove i ostvari.

Lazar je, sudeći po podacima na njegovom profilu, završio Visoku inženjersku školu Tehnikum Taurunum, odsek Zaštita od požara. Voleo je svoj posao i često objavljivao slike sa kolegama.

Međutim, sasvim običan dan na poslu pretvorio se u pakao.

facebook

Lazar je sa svojim kolegom Darkom Šukalom poginuo u Arhivu Narodne biblioteke kad je gas istekao iz boce.

Oni su od posledica gušenja ugljen-monoskidom preminuli na licu mesta i Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje njihovu smrt.

(FOTO) ŠOK MEĐU KOMŠIJAMA STRADALOG U NARODNOJ BIBLIOTECI: Bio je fin čovek, ne mogu da verujem da se to dogodilo!

JAUCI SUPRUGE NASTRADALOG PARALI NEBO ISPRED NARODNE BIBLIOTEKE: Pozlilo joj, prevezena u Urgentni centar!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija