• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2018

12:20

SVE POŠLO KAO PO LOJU, ALI JE ONDA POGREŠIO! Akcija hapšenja u Prokuplju! Provalnik lišen slobode!

Vesti

SVE POŠLO KAO PO LOJU, ALI JE ONDA POGREŠIO! Akcija hapšenja u Prokuplju! Provalnik lišen slobode!

Podeli vest

Prokupačka policija uhapsila je D.K. (41) iz okoline Prokuplja zbog sumnje da je opljačkao ženu i počinio krivično delo teška krađa

On je preko terase zgrade ucentru Prokuplja upao u stan oštećene, obavio premetačinu i uzeo novac, kreditnu i platnu karticu. Sudija za prethodni postupak nadležnog suda odredio mu je pritvor do 30 dana. Do osumnjičenog se došlo na zanimljiv način.

Naime, on je upao u stan oštećene i pokupio sve što je mogao, odnosno ukrao joj novac, platnu i kreditnu karticu, ali je u jednoj stvari pogrešio.

Tu karticu dao je R.K. (42) koji je dan ranije uhapšen jer je na bankomatu u centru Prokuplja podigao nekoliko hiljada dinara. Odmah je naravno aktiviran alarm za promet, obaveštena policija, pa se na osnovu sigurnosnog snimka došlo do onog ko je koristio karticu. 

Kada je uhapšen, dalje je bilo lako i brzo se došlo do osobe koja je upala u stan oštećene u zgradi u centru Prokuplja i obavila krađu!

Nezvanično saznajemo da su u pitanju lica koja su povratnici u vršenju krivičnih dela.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija