• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2018

20:36

MLADIĆA IZREŠETALI IZ AUTOMOBILA U POKRETU: Detalji pucnjave kod leskovačkog stadiona FK Dubočica!

Vesti

MLADIĆA IZREŠETALI IZ AUTOMOBILA U POKRETU: Detalji pucnjave kod leskovačkog stadiona FK Dubočica!

Podeli vest

Milana Savića (26) iz Leskovca nepoznati napadači su preksinoć izrešetali iz automobila u pokretu nedaleko od stadiona FK Dubočica. Njega su hici pogodili u donji deo leđa, stomak i desnu nadlakticu i samo zahvaljući brzo lekarskoj intervenciji Saviću je spasen život

Do pucnjave je došlo oko tri sata ujutru u Kajmakčalanskoj ulici, a kako kaže Informerov izvor iz istrage, policija intenzivno traga za napadačima koji su iz automobila ispalili više hitaca u Milana Savića.

Leskovačka crna tačka

Gotovo na istom mestu gde je izrešetan Milan Savić, 11. septembra prošle godine ubijen je Aleksandar Mikić (32) iz Leskovca, koji je izrešetan sa čak 15 metaka. Napadač je u kolima čekao Mikića da izađe iz svog vozila i odmah mu prišao i ubio ga. Potom se brzo vratio do svog automobila "reno megan", gde ga je čekao vozač. Isti taj automobil dignut je u vazduh par minuta kasnije na parkingu iza Tehnološkog fakulteta, gde je oštećeno još jedno vozilo.
- Nesumnjivo da je ubistvo izveo profesionalac, a automobil je, kao u svim takvim slučajevima, spaljen da bi se prikrili tragovi - rekli su tada u leskovačkoj policiji.
Inače, Mikić je odranije bio poznat policiji zbog različitih krivičnih dela.

Šetao psa

- Ranjeni mladić je kod stadiona "Dubočica" šetao psa. Ubrzo nakon toga nedaleko od njega se parkirao automobil. Između Savića i osoba u automobilu je izbila svađa, ali nije poznato zbog čega. U jednom trenutku vozač automobila je pokrenuo vozilo i izgledalo je da će se sve završiti samo na verbalnom sukobu - navodi naš izvor.

On dodaje da dok se automobil udaljavao neko je kroz prozor iz pištolja počeo da puca u Milana Savića.

- Prvi hici su pogodili nesrećnog mladića u ruku i stomak, a kada je povijen zbog bola pokušao da pobegne, napadači su ga ranili u donji deo leđa. Nakon pucnjave oni su dodali gas i pobegli sa mesta obračuna. Savić se sručio na pod i sa mobilnog telefona nekako uspeo da dozove pomoć - priča sagovornik Informera.

Na mesto pucnjave ubrzo su došle policija i hitna pomoć, pa je izrešetani mladić prevezen u leskovačku Opštu bolnicu.

- Savić je primljen sa jednim metkom u donjem delu leđa, što je i najproblematičnija povreda jer je zrno ostalo u telu. Zatim, njemu je konstatovana prostrelna rana kroz stomak, dok je sa jednim metkom pogođen u desnu nadlakticu - rekao je Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac, i dodao:

UŽAS U NOVOJ PAZOVI! Rotvajler izujedao DEČAKA (9)!

- Zbog težine povreda Savić je hitno prevezen u Klinički centar u Nišu. Prema podacima koje imam od kolega iz Niša, on je operisan u predelu stomaka, gde je metak zakačio tanko crevo. Što se tiče metka u leđima, tu tek predstoji operacija jer je on na vrlo nezgodnom mestu, što je i bio razlog da odlučimo da ga pošaljemo u Niš.

Niko ništa nije video

Potragu za napadačima otežava to što u okolini nema nijedne kamere, a ni stanari Kajmakčalanske ulice, gde se dogodila pucnjava, nisu ništa videli ni čuli.

SVE POŠLO KAO PO LOJU, ALI JE ONDA POGREŠIO! Akcija hapšenja u Prokuplju! Provalnik lišen slobode!

- Bio sam budan posle jedan sat iza ponoći, ali ništa nisam čuo. Da je bila neka pucnjava, sigurno bih čuo jer sam od mesta gde je ranjen taj mladić udaljen svega pedesetak metara - rekao je jedan stanar koji živi nedaleko od stadiona.

Informer

On je naveo da se u poslednje vreme oko stadiona skupljaju narkomani, a parkiraju se i razna luksuzna kola. Neretko se čuje i svađa uglavnom većih grupa mladića.

- Ovde se svake noći okupljaju razni tipovi, a ujutru nalazimo i po 50 špriceva bačenih posle drogiranja. Verujem da policija zna za ovo što vam pričam, ali nije mi jasno zašto ne obilaze češće ovaj kraj - rekao je isti komšija.

PUCNJAVA U LESKOVCU! Teško ranjen mladić (26)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija