• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/infomer.rs

25.08.2018

19:31

DIRLJIV OPROŠTAJ DEVOJKE ČIJI JE MLADIĆ POGINUO U NARODNOJ BIBLIOTECI: Ljubavi, praznina je neopisiva!

Vesti

DIRLJIV OPROŠTAJ DEVOJKE ČIJI JE MLADIĆ POGINUO U NARODNOJ BIBLIOTECI: Ljubavi, praznina je neopisiva!

Podeli vest

Radnik kompanije za održavanje protivpožarnih sistema, Lazar Blagojević (25), koji je juče stradao sa svojim kolegom u Narodnoj biblioteci, objavio je stihove posvećene svojoj devojci pre tragedije koja je naprasno prekinula njihovu ljubav

Stravična tragedija zbog koje su Beograd i Srbija zanemeli dogodila se juče. Lazar je, sa kolegom i direktorom firme u kojoj je radio, Darkom Šukalom (50), izgubio život nakon udisanja otrovnih isparenja u Narodnoj biblioteci dok su bili u vanrednoj kontroli.

Zaljubljeni mladić nije imao previše fotografija sa devojkom, ali je na onim pažljivo odabranim stihovima repera Bube Korelija opisao ogromnu ljubav koju je osećao prema njoj.

facebook

- Cijeli grad miriše mi na nju, nju bi' da ljubim - napisao je samo nekoliko meseci pre nego što je tragedija prekinula ljubav dvoje mladih.

Mladi par je u emotivnu vezu uplovio pre skoro pola godine, bar ako je suditi po objavi na društvenoj mreži Fejsbuk. Svi zajednički planovi prekinuti su u jednom danu.

- Ljubavi, uvek ćeš mi biti u srcu, a praznina koju sada osećam je neopisiva - napisala je njegova devojka.

(FOTO) LAZAR JE OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA DEVOJKOM PRE POGIBJE U NARODNOJ BIBLIOTECI! Poruka koju je napisao SLOMIĆE VAM SRCE!

Prema podacima sa njegovog Fejsbuk profila, Lazar je završio Visoku inženjersku školu strukovnih studija "Tehnikum Taurunum" i to smer Zaštita od požara i spasavanje.

Informer

Juče su se od Blagojevića oprostile i njegove kolege sa fakulteta koji su za ovog mladića imali samo reči hvale.

- Ne verujem, kolege, da nema više ovakve dobričine - samo je jedan u nizu komentara.

JAUCI SUPRUGE NASTRADALOG PARALI NEBO ISPRED NARODNE BIBLIOTEKE: Pozlilo joj, prevezena u Urgentni centar!

Lazar Blagojević stradao je na svom radnom mestu. Prema fotografijama koje je objavljivao na društvenim mrežama, voleo je svoj posao i često je objavljivao fotografije sa svojim kolegama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija