• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

27.08.2018

19:58

​ŽENA NAPALA LEKARE NOŽEM I KAMENOM, KRIVI IH ZA SMRT OCA! Drama u Opštoj bolnici u Kraljevu!

Vesti

​ŽENA NAPALA LEKARE NOŽEM I KAMENOM, KRIVI IH ZA SMRT OCA! Drama u Opštoj bolnici u Kraljevu!

Podeli vest

Kraljevčanka D. A. (37) upala je u petak iza ponoći u Opštu bolnicu u Kraljevu sa nožem i kamenom u ruci i pokušala da napadne lekare koje krivi za smrt svog oca!

D. A. je ušla u Opštu bolnicu u Kraljevu sa planom da povredi lekare i sestre na Hirurško-prijemnom odeljenju. Na sreću, brzom reakcijom obezbeđenja, žena je savladana i odvedena na psihijatriju. Kako saznajemo, nesrećna D. A. je toga dana obeležavala godišnjicu očeve smrti i to je, kako se pretpostavlja, bio okidač za nervno rastrojstvo koje je doživela.

Ona je tvrdila da su kraljevački lekari krivi za smrt njenog oca i zbog toga je došla da se sa njima obračuna. D. A. je ranije tokom dana zajedno sa svojom porodicom bila na očevom grobu, gde se jako potresla, a zatim je otišla kući.

- Teško je podnela gubitak oca i na obeležavanju godišnjice njegove smrti se mnogo rastužila. Plakala je, govorila je da su lekari krivi zato

Sprečena tragedija

Obezbeđenje bolnice sprečilo rastrojenu ženu da ne napravi pokolj u bolnici

što njega više nema, nikako nije mogla da se smiri. Njen suprug je tada otišao do bolnice i molio lekare sa psihijatrije da je pregledaju i zadrže na lečenju, ali ga oni nisu poslušali - kaže izvor koji je upućen u događaj.

Nekoliko sati kasnije, D. A. je uzela nož i istrčala iz kuće. Otišla je ispred Hirurškog odeljenja, gde je pronašla kamen, i utrčala u bolnicu.

- Sve vreme je ponavljala da su lekari krivi zato što je izgubila oca i da im to ne može oprostiti. Nož je držala u ruci i tako se unezvereno šetala po hodniku kod samog ulaza na prijemno odeljenje. Obezbeđenje je brzo i profesionalno reagovalo, savladalo je ženu i oduzeli su joj i nož i kamen. Na sreću, tom prilikom niko nije povređen - kaže izvor iz Opšte bolnice.

D. A. su potom pregledali psihijatri i odredili joj terapiju.

- Ova žena se ne leči redovno i zato je došlo do rastrojstva - kaže naš sagovornik.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
u magnovenju

pre 5 godina

Сад ће жену прогласити лудом. Верујем да су лекари криви за смрт њеног оца.

Suzy

pre 5 godina

Ko nije preživeo susret sa kraljevackim lekarima ne može da razume ovu ženu! Zapitajte se sto su ljudi toliko nepoverljivi besni i razočarani i kraljevacke lekare, i što su sve učestalije napadi na iste?????

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17