• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

29.08.2018

12:06

GLEDAO BRATA KAKO GINE POD RUŠEVINOM: Nebojša je pokušao rukama da zadrži zid, a onda je nestao!

Vesti

GLEDAO BRATA KAKO GINE POD RUŠEVINOM: Nebojša je pokušao rukama da zadrži zid, a onda je nestao!

Podeli vest

Na gradilištu između ulica Kneza Miloša i Sarajevske, gde je jutros poginuo radnik Nebojšu T. iz Kraljeva, bio je i njegov brat koji je svedočio tom događaju bez mogućnosti da mu na bilo koji način pomogne

Čim je čula za nesreću Zorica Rajković, koja živi blizu gradilišta, izašla je da vidi šta se desilo i razgovarala je sa bratom Nebojše T. 

- Rekao mi je da su na gradilištu bila tri radnika, da su jednog poslali na gradilište na Dedinje, a da su braća ostala na gradilištu u Sarajevskoj. Poginuli radnik stajao je pored zida, dok je njegov brat bio nekoliko metara dalje. Nebojša je rukama pokušao da zaustavi zid, ali su ga zemlja i šut zatrpali - rekla je Zorica Rajković novinarima.

Zoran Sinko

(FOTO) UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Poginio radnik (56) na gradilištu na mestu nekadašnje američke ambasade! ZATRPAO GA URUŠENI ZID!

Poginuli radnik je iz Kraljeva i već devet godina radi na gradilištima u Beogradu.

Na terenu su još uvek ekipe hitne pomoći, policija i vatrogasci i pokušavaju da izvuku telo poginulog radnika.

PREŽIVEO NATO BOMBE, POGINUO KOD NEKADAŠNJE AMERIČKE AMBASADE! Muškarac koji je nastradao na gradilištu je HEROJ SA KOŠARA?!

Na mesto nesreće izašli su gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji su rekli da je gradilište bilo prijavljeno i da su imali sve potrebne dozvole.

Vesić je za sutra najavio vanrednu inspekciju svih gradilišta u Beogradu. 

VESIĆ O NESREĆI NA GRADILIŠTU: Radovi se obavljaju uz sve dozvole i prema propisu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija