• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/ Informer.rs

30.08.2018

16:28

SUĐENJE DARKU KOSTIĆU ZAKAZANO ZA 11. OKTOBAR: Tereti se za polno uznemiravanje i posedovanje droge

Vesti

SUĐENJE DARKU KOSTIĆU ZAKAZANO ZA 11. OKTOBAR: Tereti se za polno uznemiravanje i posedovanje droge

Podeli vest

Početak suđenja modnom kreatoru Darku Kostiću, optuženom za polno uznemiravanje i nedozvoljeno držanje droge, zakazan je za 11. oktobar.

Nakon što je došlo do izuzeća sudije koja je postupala u prethodnom postupku protiv njega, predmet je dodeljen drugom sudiji.

Početak glavnog pretresa zakazan je za 11. oktobar, rekao je Tanjugu portparol Trećeg osnovnog suda u Beogradu Igor Veličković. Kostić je krajem juna bio uhapšen i u pritvoru je bio nešto više od mesec i po dana dana.

JA SAM SILOVAN! Modni kretaor Darko Kostić posle izlaska iz zatvora tvrdi da je on žrtva!

Protiv njega je 14. avgusta Treće osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog sudu kojim ga tereti za polno uznemiravanje maloletnog L. J. (15), ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje droge.

TUŽILAŠTVO: Darka Kostića vratiti u pritvor - može da ponovi delo!

Međutim, istog dana sud mu je ukinuo pritvor.

Kostić se ranije na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, ali je nakon izlaska iz pritvora, preko društvenih mreža poručio da nije nikoga maltretirao, zlostavljao ili doveo u neprijatnu situaciju, već da je on žrtva medijskog "silovanja i zlostavljanja".

Modnog kreatora je prijavio maloletnik L. J. koji je prethodno došao u njegov stan da bi ga Kostić fotografisao.

I drugi mladić B. Š. je, prema navodima pojedinih medija, svedočio da ga je Kostić polno uznemiravao nakon konzumiranja droge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija