• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

31.08.2018

17:50

SKAMENIĆETE SE! Devojka koja se obesila u Nišu ostavila OPROŠTAJNO PISMO! U njemu do detalja opisala kako zamišlja SOPSTVENU SAHRANU!

Vesti

SKAMENIĆETE SE! Devojka koja se obesila u Nišu ostavila OPROŠTAJNO PISMO! U njemu do detalja opisala kako zamišlja SOPSTVENU SAHRANU!

Podeli vest

Tuga i šok u niškom selu Popovac: tinejdžerka I. S. (17) nađena je obešena u dvorištu porodične kuće, a u njenoj sobi policija je našla oproštajno pismo

Telo maloletne I. S., koja je imala nepunih 17 godina, pronađeno je juče oko četiri časa iza ponoći u dvorištu iza porodične kuće obešeno o granu oraha.

Nestanak devojčice prijavljen je iste noći, dva časa ranije, a prema prvim informacijama u pitanju je samoubistvo. Ipak, o mogućem motivu ove za Popovac nezapamćene tragedije, za sada se ne zna mnogo.

Prema dostupnim informacijama, devojka je kobne noći sama izašla iz kuće, prethodno rekavši roditeljima da ide da se vidi sa društvom, ali uz obećanje da će se vratiti do ponoći. No, pošto se do tada nije pojavila u kući, a nije se javljala na mobilni telefon, njen otac je otišao u policiju da prijavi nestanak. Oko dva sata iza ponoći je to i učinio. Po povratku kući u Popovac, šokiran je zastao u dvorištu porodične kuće kada je shvatio da je ugledao ćerku obešenu o granu oraha, oko 30 metara od ulaza u svoj dom.

Meštani Popovca kažu da je I. S. bila fina i tiha devojka, ali da je upadljivo bilo to što se čudno oblačila. Često je, tvrde, nosila crnu odeću, baš kao i te noći kada je poslednji put otišla iz kuće.

- Odudarala je na neki način od većine svojih vršnjaka po garderobi i muzici koju je slušala. To je neka vrsta muzike sa jakim ritmovima za koju bi moglo da se kaže da zvuči destruktivno. Crtala je čudne slike koje je kačila na zidu u svojoj sobi koji je bio okrečen u crno, dok su ostali zidovi bili u svetlijoj boji. Na crtežima su takođe bili nekako mračni motivi. Na jednoj slici je bilo nacrtano dvoje dece obešene o drvo. Na slikama su neka lica bez očiju, kao maske, rogovi nalik đavolskim - kaže izvor.

Roditelji devojke nisu pridavali pažnje tim crtežima, jer je I. S. bila izrazito kreativna, pa su smatrali da je to na neki način izraz njene kreativnosti. Ona, s druge strane, ničim ranije nije nagoveštavala da bi mogla nešto slično da uradi, kažu upućeni.

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, posle pronalaska njenog beživotnog tela, u sobi tinejdžerke pronađeno je i jedno pismo koje je bilo iscepano: za njega inspektori veruju da predstavlja poslednju poruku nesrećne devojke. Ipak, njegova se sadržina još ne zna. Istražni organi će probati da ga sastave i utvrde da li se radi o oproštajnom pismu.

Nađene su i dve cedulje, na kojima su ostavljene poruke u kojima se navodi da joj je poslednja želja nadgrobni spomenik bez slike, kao i da se u školskom dvorištu škole koju je pohađala ne ostavljaju umrlice.

U Popovcu su svi potreseni tragedijom, jer porodicu stradale tinejdžerke znaju kao čestitu i dobru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija