• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

01.09.2018

10:24

(FOTO) ŠOK! DŽIP KOJI JE JUTROS EKSPLODIRAO KOD MARAKANE PRIPADA DEČKU VODITELJKE "ZADRUGE"?!

Vesti

(FOTO) ŠOK! DŽIP KOJI JE JUTROS EKSPLODIRAO KOD MARAKANE PRIPADA DEČKU VODITELJKE "ZADRUGE"?!

Podeli vest

Jutros oko 8:30 sati kod stadiona Crvene zvezde eksplodirao je džip koji je koristio Jovica Aleksić dečko Dušice Jakovljević, voditeljke Zadruge na TV Pink

Džip je eksplodirao na parkingu ispred stambene zgrade u blizini stadiona Crvene zvezde, a nakon eksplozije je potpuno izgoreo. Prema prvim indormacijama, na sreću, nema povređenih. U Hitnoj pomoći kažu da su pomoć ukazali samo jednoj ženi i to zbog pretrpljenog šoka.

Dušicin dečko Jovica, kako saznajemo, nije bio u Srbiji u trenutku eksplozije, a voditeljka je, kažu njoj bliski ljudi, vidno potresena zbog ovog incidenta. 

Dušica ima dvoje dece, a Jovica još dvoje, ali niko od njih nije bio blizu automobila u vreme eksplozije, jer su svi, na sreću, spavali.

(FOTO) EKSPLOZIJA KOD STADIONA CRVENE ZVEZDE! Džip u Ljutice Bogdana se RAZLETEO U PARAMPARČAD!

Inače. kako saznajemo, Jovica Aleksić je kum ubijenog Dragoja Trišića, koji je izrešetan u martu u Trgovačkoj ulici u Žarkovu i bio je blizak s krimi klanom s Banovog brda.

Voditeljka je nedavno gostovala u emisiji "Rada sam" kod koleginice Rade Radenović gde je otkrila šta ju je sačekalo nakon jedne emisije koju je vodila u Zadruzi.

- Ja ću reći da mi je posle jedne emisije na automobilu neko... Neko, ne mogu da dokažem ko, jer nemam dokaze, ali neko mi je izgrebao levo krilo mog automobila. Opet mi je neko par dana kasnije isto ključem nacrtao srce na vratima, tako da bravo za kreativnost. Mislim da je sve to otišlo predaleko u tom smislu - rekla je Dušica tada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baki

pre 5 godina

sve same domacice nijedna poznata zena se ne zabavlja sa normanim covekom vec za kriminalce vise se ne znam ko je kome kum niti ko je s kog u semi a i ko koga j...

Nebojsa iz Beograd

pre 5 godina

Povezacemo neka lica sa prostorom i kriminala vise nece biti.

marija

pre 5 godina

Kako nikad ne eksplodira neki punto? Punto je bre najsigurniji auto na svetu.

Vula

pre 5 godina

Rijaliti voditeljka, majka dvoje dece..Super zarađuje na TV. Zar joj je potrebna veza sa kriminalcem, a u opasnosti su svi oko nje. Ja bih se klonila svih koji se druže sa opasnim tipovima.

Ljube

pre 5 godina

Nadam se da je Dušica (ali i dosta drugih, njoj sličnih) iz ovoga izvukla dobru pouku. Džip je vlasništvo njenog dečka kriminalca koji je pobegao iz zemlje a njena deca umalo ne ostadoše siročad. Ne jurite za prokletim parama i kriminalcima koji se šepure, budite zadovoljne svojim platama i onim što imate jer je bolje biti skroman i živ nego bogat a mrtav. Ovaj put si se izvukla...

Teodora

pre 5 godina

Zanimljivo je: sve te peripetije nikako da se dogode mojoj komšinici, penzionerki Ljubinki iz potktovlja, koja se zabavlja sa penzionisanim mašinovodjom Stankom, iz prizemlja. Doduše, ni uslovi se nisu stekli: Ljubinka ne gleda Pink, a ni Zadrugu, a siroti Stanko nema džip.

Vns

pre 5 godina

O ovoj Dušici samo loše vesti...na letovanju u JAR se izgubila,u Egiptu je maltretirali na carini, sada joj digli u vazduh džip?

Darkatravarka

pre 5 godina

Bolje ziveti ko siromah nego da strepis za sebe i svoju decu

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija