• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

03.09.2018

08:40

UBIO SE NA DAN ĆERKINE SVADBE! Svi detalji nezapamćene tragedije u Grockoj!

Vesti

UBIO SE NA DAN ĆERKINE SVADBE! Svi detalji nezapamćene tragedije u Grockoj!

Podeli vest

Miloš S. (58) u dvorištu porodične kuće pucao sebi u glavu iz lovačke puške. Niko ne zna zašto se ubio, radovao se ćerkinom venčanju. U oproštajnom pismu napisao samo da ne može više da izdrži

Miloš S. (58) iz Grocke ubio se juče rano ujutro u dvorištu porodične kuće, na dan venčanja svoje mlađe ćerke!

Tuga
Sve vas mnogo volim, ali više nisam mogao da izdržimOproštajna poruka

On je lovačkom puškom pucao sebi u glavu u pomoćnom objektu, a za sobom je ostavio oproštajnu poruku: "Sve vas mnogo volim, ali više nisam mogao da izdržim!" Niko u porodici ne zna šta je bio povod da Miloš digne ruku na sebe, svega nekoliko sati uoči zakazane ćerkine svadbe i veselja.

Ucveljena ćerka, izbezumljena od tuge, uspela je samo da nas zamoli, pošto je i sama diplomirani novinar, da joj dodatno ne stajemo na muku "jer joj je život već dovoljno uništen."

Bio u depresiji

Meštanin Grocke primetio je da je Miloš S., posle odlaska u penziju, bio depresivan:- Poznajem dobro tu porodicu i o njima mogu da kažem samo najbolje. Miloš je možda imao nekih problema, ali ne mogu da vam kažem zbog čega. Nije bio protiv ćerkinog venčanja, naprotiv, bio je srećan zbog nje. Ali je moguće da je neko drugi iz porodice bio protiv njenog izbora, pa je Milošu sve prekipelo...

- Nemojte, molim vas, da objavljujete laži kao što su neki... Ne znamo šta nas je snašlo. Tata je taj koji je inicirao moju svadbu i najviše joj se radovao... Napisao nam je samo da nas mnogo voli, ali da više ne može. Ne znam, ništa ne znam... - grcajući od suza kazala je ćerka dok su je rođaci smirivali.

Miloševe komšije su sve redom za njega imale samo reči hvale. Kažu da je bio miran, vredan i čovek na mestu.

- Čule su se u subotu uveče pesma i muzika iz njihove kuće, sve do jedan posle ponoći, kada sam otišao da spavam. Nikakva svađa ili nešto slično. Sve nas je iznenadilo kad smo jutros saznali šta se dogodilo. Miloš nije bio sklon ni svađama, ni alkoholu, nikakvim ekscesima - kazao nam je komšija iz kuće preko puta.

Informer

Umesto svadbe, spremaju sahranu: Miloševa ćerka (levo) i rođaci

Kako nam je potvrdio Milošev dobar prijatelj, stradali čovek je svojevremeno bio majstor u EPS i dugogodišnji strastveni lovac:

Želeo svadbu
Ne znamo šta nas je snašlo. Tata je taj koji je inicirao moju svadbu i najviše joj se radovao...Miloševa ćerka

- Mića je bio mnogo dobar čovek i komšija. Imao je dvoje unučadi od starije ćerke, i sa jednim unukom je često išao u lov, što ga je mnogo radovalo. Za tu lovačku pušku imao je urednu dozvolu. Zašto je digao ruku na sebe, niko ne zna, sve nas je to pogodilo ko grom iz vedrog neba. Pričalo se da se oko ćerkine svadbe umešala neka rodbina. Ali šta je u pitanju, to verovatno samo oni, kao porodica, znaju.

Kako saznajemo, svadbeno veselje je trebalo da se održi juče u lokalnom restoranu "Snežana", od 15 časova, posle venčanja kod matičara i u crkvi. Sve je otkazano posle tragičnog događaja. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragica

pre 5 godina

Ima li nekih novih saznanja što se ubi Mića ?

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija