• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

09:48

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE OGLASILA POSLE EKSPLOZIJE DŽIPA: Ovo je bio napad na mene, auto sam ja kupila!

Vesti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE OGLASILA POSLE EKSPLOZIJE DŽIPA: Ovo je bio napad na mene, auto sam ja kupila!

Podeli vest

Džip koji je vozila voditeljka Dušica Jakovljević eksplodirao je u subotu ujutro u blizini stadiona Crvene zvezde

Povodom ovog nemilog događaja, oglasila se voditeljka, koja je otvorila dušu u emisiji "Premijera".

- Znam da su mnogi zabrinuti. Ja moram prvo da kažem da mnoge poruke nisam stigla da pročitam i ja moram da se zahvalim svim prijateljima i ljudima koji su se javili i pružili podršku. To su trenuci kada shvatim koliku podršku imam i kada mi krenu suze na oči i postanem veoma ranjiva - rekla je Dušica i dodala:

- Ja sam se javila na pozive naših kolega novinara, jer kao novinar razumem njihovu želju da me kontaktiraju i odmah dobiju informaciju o tome. Šta reći? Meni je žao što se cela priča širi, što se osoba koja je moj partner dovodi u razne totalno neproverene informacije, što se ovaj slučaj ne posmatra kao napad na novinara... Da ja vozim Juga, onda to ne bi bilo tako. Odmah se tu dovode i neke druge konotacije. Što se mene lično tiče, ovo je bio napad na mene, jer je ovo auto koji sam ja vozila. To je auto koji sam ja svakodnevno koristila za svoje lične potrebe. Auto koji sam ja kupila i stalno vozim mnogo dece sa sobom. Ja sam kupila automobil vredno radeći svih preko 20 godina. Kupila sam ga od novca koji sam zaradila, a ne preko noći. Svi znate koliko sam predana poslu - rekla je voditeljka.

RAZNELI DŽIP KOD MARAKANE KAO OPOMENU DEČKU POZNATE VODITELJKE?! Dušica van sebe od šoka!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BG

pre 5 godina

E sada da vidimo hoce li biti potrebno jos 20 godina da kupte druga kola.... zaista je zalosno sto se to desilo....ali...NA KOGA SE VODE KOLA!!!!!!!! Ja ne znam nikoga ko KUPI KOLA i ostavi ih na ime predhodnog vlasnika... i tako mesecima... Zaista ne verujem da ste Vi bili na udaru... tuzno je da ni ne shvatate sa kim se druzite i koje su KONSEKVENCE toga... imate i decu....ALI STA JE VAMA VREDNO.... pa stavljajte i dalje svoju i deciju glavu u torbu...ili kao noj....pod zemlju... i lazite sebe NE NAS!!!!! Kako ne nadjoste nekog doktora, pravnika, mesara.... apotekara...NE... zato pazite gde parkirate narednog DZIPA!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija