• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

18:46

MAFIJAŠKI NAPAD O KOM SE PRIČA: Na Dušicu Jakovljević bacili bombu ZBOG ZADRUGE?!

Vesti

MAFIJAŠKI NAPAD O KOM SE PRIČA: Na Dušicu Jakovljević bacili bombu ZBOG ZADRUGE?!

Podeli vest

Policija ispituje pretnje koje je Jakovljevićeva dobijala od fanova Lune Đogani, jer postoji sumnja da su joj oni postavili eksploziv pod džip. Dušici su pretili da će joj iskopati oči i živu je sahraniti, čak su joj i umrlicu napravili

Džip voditeljke Dušice Jakovljević dignut je u vazduh u subotu ujutru, i to zbog sukoba oko "Zadruge"?! Policija, kako saznajemo, ispituje brutalne pretnje koje je voditeljka dobijala od fanova Lune Đogani, jer postoji sumnja da su joj oni postavili kilogram eksploziva pod auto, saznaje Informer.

Opomena za dečka

Voditeljka je u trenutku stravične eksplozije u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu bila u stanu, pa pukom srećom niko nije povređen. 

S obzirom na to da "tojotu lend kruzera" voze Dušica i njen dugogodišnji dečko Jovica Aleksić, policija je proširila istragu. 

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE OGLASILA POSLE EKSPLOZIJE DŽIPA: Ovo je bio napad na mene, auto sam ja kupila!

- Najverovatnije je reč o opomeni Jovici, kumu Dragoja Trišića Triše, koji je u martu ubijen u sačekuši u Žarkovu. Međutim, i Dušica je mesecima dobijala jezive pretnje od fanova takmičara "Zadruge", a prednjačili su oni koji su podržavali aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića, jer su smatrali da je voditeljka na strani Kije Kockar. Pisali su joj da će joj iskopati oči, živu je sahraniti, ošišati je na ćelavo... - otkriva za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da su Dušici u nekoliko navrata već grebali auto.

Luna i Gastoz zajedno u Istanbulu

Luna Đogani otputovala je s Nenadom Marinkovićem Gastozom u Istanbul! Ona se uputila u Tursku kako bi kupila garderobu za "Zadrugu 2", a društvo joj pravi mama Anabela Atijas, ali i pobednik "Parova". Fanovi su odmah posumnjali da su Luna i Gastoz obnovili romansu, ali oni tvrde da su samo prijatelji.

Koliko su pojedinci daleko otišli, govori i to što su voditeljki napravili umrlicu, na kojoj piše: "S radošću vas obaveštavamo da je preterano zla voditeljka Dušica Jakovljević, na sreću, danas napustila ovaj svet. Uzrok smrti mržnja i ljubomora prema Slobi i Luni. Ožalošćena: Najbolja drugarica Kuja Kockar."


U suzama

Dušica za Informer kaže da je i dalje u šoku i da veruje da će policija rešiti ovaj slučaj.

- Prepustiću sve nadležnim organima. Okrećem se ka onome što sledi, a to je nova sezona "Zadruge". Uprkos svemu, ja sam veliki profesionalac i u četvrtak ću biti bolja nego ikad - kaže voditeljka kroz suze.

Ovaj stravičan događaj i pretnje šokirali su i Lunu, koja ističe da je najvažnije da je voditeljka dobro.

(FOTO) ZADRUGARI ŠOKIRANI! Evo kako su reagovali kada su čuli da je EKSPLODIRAO DŽIP DUŠICE JAKOVLJEVIĆ!

- I sama sam doživela pretnje smrću, tako da razumem kako se oseća. Sve ovo je jezivo - poručuje blogerka.

Među prvima Dušicu je pozvala pobednica "Zadruge".

- Uz Dušicu sam svim srcem! Čula sam se u subotu s njom i drago mi je da je dobro, kao i njena porodica. Ljudi koji se slade ovim su bolesni - ističe Kija u dahu i dodaje:

- Kad je reč o umrlici, kakve su persone, takvi su im i fanovi.

RAZNELI DŽIP KOD MARAKANE KAO OPOMENU DEČKU POZNATE VODITELJKE?! Dušica van sebe od šoka!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija