• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

05.09.2018

07:48

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRIMILA JE ZASTRAŠUJUĆI TELEFONSKI POZIV! Samo nekoliko trenutka kasnije NJEN DŽIP JE EKSPLODIRAO!

Vesti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRIMILA JE ZASTRAŠUJUĆI TELEFONSKI POZIV! Samo nekoliko trenutka kasnije NJEN DŽIP JE EKSPLODIRAO!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević primila je poziv neposredno pre incidenta "da izađe na prozor", a džip joj je dignut u vazduh, na njene oči, dok je gledala pravo na parking!

Voditeljku Zadruge je pozvala jedna osoba sa nepoznatog boroja i najavila joj da će doći do incidenta.

- Dušica je primila poziv samo minut pre nego što je eksplodirala "tojota land kruzer" koju je vozila. Glas s druge strane žice joj je bio nepoznat, a osoba joj je samo rekla da odmah izađe na prozor i prekinula vezu. Ona je nesluteći šta će se dogoditi, pogledala kroz prozor, a onda se začula eksplozija i ugledala je svoj džip u plamenu – tvrdi izvor blizak istrazi.

Dušica nije želela da komentariše ove navode, već je ispričala da se njena porodica nakon eksplozije nezasluženo našla na stubu srama.

- Ne mogu da pričam o tome da li sam primila poziv pre eksplzije, ali mogu da kažem da smo moj partner, deca i ja raščerečeni posle užasa koji se dogodio. Priče da je automobil dignut u vazduh zbog dugova mog partnera su gluposti i više ne želim da dajem izjave o eksploziji – bila je izričita Dušica.

VODITELJKA ZADRUGE NEDELJAMA VOZILA BOMBU U KOLIMA: Policija sumnja, od stajanja eksploziv postao nestabilan PA SE SAM SE AKTIVIRAO!

Najbliže komšije voditeljke kažu da Dušica ima ustaljenu rutinu dnevnih aktivnosti, pa je očigledno da su to primetili i profesionalci koji su postavili i aktivirali eksploziv ispod njenog automobila.

- Nije lako biti u komšiluku sa poznatim ličnostima, a mi smo to osetili na svojoj koži. Još se pitamo ko će nama platiti polomljene prozore?! Niko se ne javlja, još će ispasti da ćemo na kraju sami morati da nadokandimo štetu! Sigurno je da su osobe koje su aktivirale eksploziv vodile računa da ne bude uzgredne štete i drago nam je da niko nije povređen, ali ne osećamo se bezbedno posle svega- rekao je jedan od komšija poznate voditeljke.

Od kada je postala voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević je primila na hiljade pretnji fanatičnih fanova ovog rijaliti programa.

Pored toga što je obožavaoci pojedinih takmičara vređaju na društvenim mrežama, Dušica je prošle godine osvanula i u čitulji.

Ona nije želela da komentariše čitulju koja se delila na društvenim mrežama, niti je to ikada prijavila policiji. Više puta je javno govorila da joj je neprijatno zbog gnusnih uvreda na njen račun i napominjala da joj je nepristrasnost u vođenju emisije uvek na prvom mestu.

MAFIJAŠKI NAPAD O KOM SE PRIČA: Na Dušicu Jakovljević bacili bombu ZBOG ZADRUGE?!

Retrospektiva incidenta

Istraga je utvrdila šta je prethodila nekoliko minuta pre aktiviranja bombe.

8:29 - Poštar je izašao iz voditeljkine zgrade, dok je eksplozija usledila samo posle njegovih 50 koraka, tačnije čim je zamakao iza druge zgrade. 
8:30 – Čuje se jaka detonacija, a džip je u plamenu. Eksplozija je oštetila još dva automobila i više prozora na obližnjim zgradama.

8:31- Prodavačica povrća u blizini voditeljkine zgrade, u tom trenutku se zatekla sama, bez mušterija, a posle eksplozije je pobegla u panici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija