• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

08.09.2018

09:15

REŠENA MISTERIJA "KANTRIMENA"! Evo šta se desilo sa automobilom kojim je PREGAŽEN LUKA JOVANOVIĆ!

Vesti

REŠENA MISTERIJA "KANTRIMENA"! Evo šta se desilo sa automobilom kojim je PREGAŽEN LUKA JOVANOVIĆ!

Podeli vest

"Kantrimen" kojim je Marko Milićev 25. jula 2014. godine na Brankovom mostu u Beogradu naleteo na Luku Jovanovića (21), koji je preminuo dan kasnije od zadobijenih povreda, rastavljen je u delove iste noći

Prema informacijama iz istrage, u rastavljanju vozila, pored Milićeva, učestvovala je najmanje još jedna osoba. Automobil je, kako se saznaje, rastavljen u jednoj garaži na Zvezdari, a delovi koji nisu mogli da se rasparčaju su zapaljeni.

Vozača "kantrimena" Marka Milićeva iznenadilo mišljenje uprave zatvora: Sud je posle toga mogao da donese jedino razumno rešenje

Policija je utvrdila da je reč o ukradenom automobilu i da iza toga stoji organizovana kriminalna grupa koja je automobile krala u inostranstvu, a potom ih dovozila u Srbiju, piše Ekspres.

PISMO OD KOGA SE JEŽI KOŽA! Marko Milićev se iz zatvora obratio javnosti, i hladnokrvno tvrdi: MENI JE NANETA NEPRAVDA, ŠTA BI PROMENILO DA KAŽEM IME VLASNIKA "KANTRIMENA"?! 

Posle nesreće u pojedinim medijima pojavile su se selfi slike iz "kantrimena" na kojima se vide Milićev i njegovo društvo u kobnoj noći. Kako se saznaje, fotografije su iz telefona Milićeva. Naime, samo nekoliko dana pre nego što je pobegao u inostranstvo, policija je uhapsila pa ubrzo i pustila Milićeva.

Informer

Tom prilikom oduzela mu je telefon, u kojem su, pored ostalih, bile i pomenute fotografije. Sagovornik upućen u slučaj kaže da je Milićev kobne noći posle nesreće otišao u jednu privatnu auto-garažu na Zvezdari, gde je rasparčao vozilo.

- Za to zna samo njegovo najbliže okruženje, ali niko ne zna u čijoj garaži se to desilo. On o tome nije pričao ni policiji ni tužilaštvu, tako da mesto gde je isekao delove i pojedine zapalio nikada nije utvrđeno - kaže sagovornik.

MILIĆEV DOBIO BEBU U ZATVORU! Vozač "kantrimena" osuđen za kobni udes napravio dete u "ljubavnoj sobi"!

Sam tok postupka pratile su insinuacije na jedino pitanje koje nije rešeno - čiji je „kantrimen" kojim je u trenutku nesreće upravljao Milićev i u kojem se nalazilo još šest osoba.

Pritisak javnosti i zainteresovanost za ovaj slučaj nije jenjavala ni godinama pošto je presuda kojom je Milićev osuđen na četiri i po godine zatvora postala pravnosnažna.

Pitanje čiji je „kantrimen" ponavlja se i danas, kada je Milićev stekao zakonsko pravo da posle izdržane dve trećine kazne podnese molbu za uslovni otpust.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija