• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

08.09.2018

14:28

PAO POSLE 20 GODINA BEŽANJA OD POLICIJE ZBOG UBISTVA: Sada ga čeka 20 godina robije!

Vesti

PAO POSLE 20 GODINA BEŽANJA OD POLICIJE ZBOG UBISTVA: Sada ga čeka 20 godina robije!

Podeli vest

Slovenačka  policija uhapsila je Crnogorca zbog ubistva  koji je skoro 20 godina izmicao pravdi

Postupajući po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica, policija Slovenije je u petak uhapsila Božidara Samardžića (39) iz Nikšića.

Samardžić se potražuje zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 20 godina na koju je osuđen zbog ubistva, koje je počinio 1999. godine, kaže se u saopštenju MUP Crne Gore.

REŠENA MISTERIJA "KANTRIMENA"! Evo šta se desilo sa automobilom kojim je PREGAŽEN LUKA JOVANOVIĆ!

Kako piše u saopštenju, Samardžić je 12. 02. 1999. godine u Nikšiću, zajedno sa Lj.Z. pocao iz vatrenog na vozilo koje se kretalo ulicom Nikole Tesle. U vozilu su bile tri osobe  K. R, V. I. i S. V. Projektili su pogodili vozilo, a tom prilikom ranjeni su  K. R. i V. I. koji je nešto kasnije preminuo.

ZLOČIN NA PLANINI GILJEVA: Žena ubijena dok je čuvala stoku u selu Goševo kod Sjenice!

Samardžić se od momenta ubistva nalazio u bekstvu, sve do petka. Nakon njegovog hapšenja, nadležni organi Slovenije i Crne Gore razgovaraće o njegovom izručenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija