• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti/infomer.rs

08.09.2018

22:24

JEZIVI DETALJI ZLOČINA NA PEŠTERU! Muž čuvao stoku kad je nesrećna žena upucana, zatekao Miladiju (59) u lokvi krvi

Vesti

JEZIVI DETALJI ZLOČINA NA PEŠTERU! Muž čuvao stoku kad je nesrećna žena upucana, zatekao Miladiju (59) u lokvi krvi

Podeli vest

U zabitom selu Goševo na Pešterskoj visoravni, u petak posle podne je ispred svog katuna (kolibe) ubijena Miladija Kočović (59), domaćica iz ovog sela podno planine Giljeve, udaljenog od Sjenice oko 40 kilometara

Prema još nezvaničnim informacijama, Miladija je bila sama u katunu, a pogođena je jednim metkom u leđa, dok je izlazna rana registrovana na njenoj glavi. 

Ispred porodičnog katuna, udaljenog od najbližih seoskih kuća oko tri kilometra, u lokvi krvi i bez znakova života Miladiju je pronašao suprug Isidor, koji je u trenutku zločina čuvao stoku, dok je njihov sin kosio. Sin je o svemu obavestio policiju.

ZLOČIN NA PLANINI GILJEVA: Žena ubijena dok je čuvala stoku u selu Goševo kod Sjenice!

Istražnim organima Isidor je izjavio da je katun bio ispreturan i opljačkan i da su iz njega nestali puška i pištolj, koje je porodica Kočović posedovala uz dozvolu. Još se ne zna da li je njen suprug čuo pucanj i zbog toga došao do katuna, ili je doterao stoku sa pašnjaka.

Nekoliko sati posle zločina, u Goševo su stigle ekipe policije i pravosudnih organa iz Sjenice i Novog Pazara, koje pokušavaju da rasvetle ovaj zločin. Potragu za ubicom otežava izuzetno loše vreme na ovom delu Pešterske visoravni.

- Čuo sam pucanj, ali sam mislio da neko od čobana puca na vukove ili lisice. Planina je ovo, zveri stalno nasrću na stada. Nisam ni sanjao da se može dogoditi ovakav zločin. Žao mi je Miladije, bila je divna žena i dobra komšinica. Nadam se da će policija naći njenog ubicu - kaže jedan od žitelja Goševa, i dodaje da su svi u tom mestu i okolnim selima uznemireni i uplašeni zbog ubistva Miladije.

NEMA PRIVEDENIH

Od sjeničke i novopazarske policije juče se nije mogla dobiti nikakva zvanična informacija o ovom događaju, niti o mogućim motivima i izvršiocima zločina. Za sada nema ni privedenih, niti uhapšenih i istraga se nastavlja. Inače, selo Goševo se nalazi blizu granice sa Crnom Gorom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Verovatno Siptari ubijaju kao sto su radili na Kosovu i Metohiji da bi naterali narod da beze a da oni dobiju njihova imanja jeftino ili bez pare.

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija