• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

11.09.2018

12:05

RAŠČINJENI SVEŠTENIK OTIŠAO DO KRAJA U BLUDU I RAZVRATU! Zaveo 31 godinu mlađu bratanicu, njen otac ih pronašao u Crnoj Gori i PREBIO GA KAO MAČKU!

Vesti

RAŠČINJENI SVEŠTENIK OTIŠAO DO KRAJA U BLUDU I RAZVRATU! Zaveo 31 godinu mlađu bratanicu, njen otac ih pronašao u Crnoj Gori i PREBIO GA KAO MAČKU!

Podeli vest

Mrčajevčanku Jasminu Stefanović (19), za koju njeni roditelji sumnjaju da je pod nerazjašnjenim okolnostima pobegla od kuće sa stricem, raspopom Miroljubom Šćepovićem (50), njen otac Perica (43) u nedelju je pronašao u Podgorici, zajedno sa nekadašnjim sveštenikom

Međutim, ubrzo pošto se sreo sa ćerkom u Podgorici, on je uhapšen, zajedno sa Miroljubom, jer su se potukli u stanici policije u Podgorici.

Inače, Jasmina nije došla kući 2. septembra, a njena majka Zorica je iste noći policiji prijavila nestanak ćerke. Roditelji mlade Jasmine su odmah posumnjali da je pobegla sa svojim stricem, koji ima skandaloznu prošlost.

- Perica (otac Jasmine Stefanović) od prijatelja je saznao da se Jasmina i Miroljub kriju u Crnoj Gori. Istog časa je krenuo tamo u Podgoricu da spasava dete. Od trenutka kada je intervenisala policija, mi s njim nemamo kontakt. Ali ja kao majka zahtevam i molim da Jasmini bude pružena adekvatna stručna psihološka i svaka druga pomoć, jer pretpostavljam da je u teškom stanju, dezorijentisana je i emotivno slomljena - rekla je majka Zorica Stefanović.

(FOTO) OVO JE NARKO-POP IZ KRUŠEVCA! Paroh velikodrenovski Stefan BIO DROGIRAN PRILIKOM HAPŠENJA!

Inače, Perica i Miroljub su braća od tetke, a Jasminin otac je Miroljubu bio dever na njegovom prvom venčanju. Raspop se inače ženio već dva puta i dva puta je raščinjavan u srpskoj crkvi. Prvi put je raščinjen u selu Grivac kod Knića jer je obljubio maloletnicu. Njega su tada pretukli meštani Grivca, pa je intervenisala i policija. Tada su pale i teške reči i pretnje, pa je policija u kući Šćepovića našla, u dečjem krevecu, automatsku pušku, za koju je nemoguće imati dozvolu. Tada je osuđen za nelegalno posedovanje oružja. Drugi put je raščinjen i isteran iz mileševske eparhije, a Mrčajevčani nisu umeli da nam objasne zašto se otuda vratio u svoje rodno selo.

ŠOKANTNA PRIČA IZ VELIKE KRSNE! Sveštenik ISTERIVAO ĐAVOLA iz učenice USRED ŠKOLE?!

Međutim, nije prošlo mnogo i Miroljub je nastavio sa skandalima i bludničenjem, pa je zaveo 31 godinu mlađu bratanicu, s kojom je nedavno pod nerazjašnjenim okolnostima pobegao u Crnu Goru.

- Perica Stefanović je u nedelju pronašao odbeglu ćerku, ali kada se sreo sa Šćepovićem, njih dvojica su se u podgoričkoj stanici policije potukli, zbog čega su zadržani u pritvoru. Porodicu Stefanović zastupam u Srbiji nezavisno od dešavanja u Podgorici. Siguran sam da će se ova situacija u narednim danima rasvetljavati, budući da roditelji sumnjaju da je devojka porodicu napustila protivno svojoj volji. Sumnju je dodatno izazivala i nagla promena ponašanja devojke, koja je naprasno napustila kuću, okrenula se protiv roditelja i prijatelja, što je navelo na pomisao da bi mogla biti i žrtva manipulacije. Ako se utvrdi da u Šćepovićevom ponašanju ima elemenata krivičnog dela, onda će porodica tražiti krivično gonjenje - izjavio je Dragan Pašić, advokat porodice Stefanović.

Shutterstock


Žitelji Mrčajevaca su u šoku zbog nedavne izjave koju je Jasmina dala čačanskoj policiji, a u kojoj je optužila majku za maltretiranje i zlostavljanje.

Meštani kažu da Stefanovići imaju četiri ćerke, koje oduvek žive bezbrižno i lagodno.

- Jasmina je upisala arhitektonski fakultet, zbog čega su joj roditelji nedavno kupili laptop od 150.000 dinara, a za punoletstvo je dobila automobil. Ako je neko odgovoran i požrtvovan roditelji, onda su to Stefanovići, koji znaju samo za rad, kako bi njihova deca imala lepo odrastanje i bezbrižan život. Sve četiri ćerke žive luksuzno, okružene ljubavlju i brigom roditelja, zbog čega u Mrčajevcima niko ne veruje da je majka Zorica mogla da maltretira ćerku - kaže Vladimir S., komšija Stefanovića.

ĐAVOLJA POSLA! OTKUD POPU 27 KILA DROGE I TRANSVESTIT?! Požežani u šoku zbog hapšenja sveštenika OMILJENOG MEĐU VERNICIMA?!

Nekadašnji sveštenik Miroljub Šćepović, zbog svoje skandalozne prošlosti i najnovijeg slučaja u kome je osumnjičen da je zaveo bratanicu, opet je na stubu srama u u ovom mestu.

- Svi znamo za njegove "neobične" sklonosti, ali da bi mogao da zavede bratanicu, niko nije ni pomislio. Svakakvim se glupostima bavio, a nedavno je napisao molitvu za golubove - priča Mrčajevčanin Jovan M., raspopov poznanik.

Kako se  saznaje iz istrage, crnogorska policija je u ponedeljak deportovala sve troje državljana Srbije i oni su dovezeni u stanicu policije u Prijepolju, odakle ih je preuzela čačanska policija.

- Saslušani su u prijepoljskoj policiji i nakon toga su dovezeni u Čačak. Očekuje se njihovo saslušanje, nakon kojeg će se znati više detalja o ovom događaju - rekao je naš izvor iz istrage.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija