• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

11.09.2018

21:13

HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA! Majka zverski ubijenog: Dečak iz komšiluka vezao mi sina, OSTAVIO GA DA UMRE OD GLADI I ŽEĐI!

Vesti

HOROR U SREMSKIM KARLOVCIMA! Majka zverski ubijenog: Dečak iz komšiluka vezao mi sina, OSTAVIO GA DA UMRE OD GLADI I ŽEĐI!

Podeli vest

Punih deset dana je moj Živoslav (64) mrtav trulio u bagremaru, dok ga nije našao komšija. Taj dečak (14) mi je ubio sina iz čiste pakosti, priča Živoslavljeva majka Cveta (96)

Dečak iz komšiluka je 31. avgusta oteo mog sina Živoslava (64), vezao ga za drvo u zabačenom bagremaru, i ostavio ga da umre od gladi i žeđi! I to sve iz čiste zlobe i pakosti, tvrdi ogorčena Cveta Miletić (96) iz Sremske Kamenice, čiji je sin prekjuče nađen mrtav, vezan rukama i nogama za drvo.

Prazna creva

Kako smo saznali, raspadnuti leš je u nedelju pronašao komšija Rajko Jovanović, u svom bagremaru, kad je pošao da obiđe košnice, i odmah

Sirota

Kako sad da sahranim sina, od čega... Ja sam socijalni slučaj...

Cveta Miletić

je pozvao policiju. Telo je poslato na obdukciju, gde je utvrđeno da Živoslav nije imao povrede po telu, ali su mu creva bila potpuno prazna, što ukazuje da je preminuo od gladi i žeđi.

Cveta kaže da je poslednji put videla sina u petak, 31. avgusta, kako čupa travu u blizini dvorišta.

- Pošto se nije vratio u kuću celog dana i cele noći, narednog jutra sam prijavila policiji da je nestao. Tek u nedelju uveče su mi kazali da ga je mrtvog pronašao komšija Rajko... Živoslavu su bile vezane i ruke i noge za jedno drvo... - priča Cveta, i dodaje da dobro poznaje dečaka iz naselja koji je uhapšen zbog ubistva njenog sina:

- Taj dečak je i ranije tukao mog Živu, iz čiste zlobe... U avgustu mu je razbio glavu, a pre toga je pokušao da nam zapali čardak. Rekla sam to policiji...

Ona ističe da su ona i Živoslav živeli u teškoj bedi, uglavnom od socijalne pomoći.

- Kako sad da sahranim sina, od čega... Ja sam socijalni slučaj... Imam malo koza, i sa sinom sam skupljala koprive i orahe da bismo imali šta da jedemo - očajna je Cveta.

Užasan smrad

Njihov komšija Rajko, koji je pronašao Živoslavljev leš, kaže da je poslednjih dana u svom bagremaru osećao užasan smrad, ali nije mu bilo ni na kraj pameti da je tamo trulio ljudski leš.

Nasilnika čeka popravni dom

Novosadska policija je juče saopštila da je uhapsila maloletnika iz Sremskih Karlovaca kog tereti za ubistvo Živoslava Miletića. Dečak će, u zakonskom roku, biti sproveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu, a po svoj prilici čeka ga kazna od nekoliko godina u popravnom domu.

- U poslednjih desetak dana nekoliko puta sam prolazio peške u blizini mesta gde je bio Živoslavljev leš. Osetio sam smrad neke truleži, ali nisam video ništa sumnjivo od rastinja. 

U nedelju predveče išao sam traktorom tim putem, da obiđem košnice. Pošto sam bio u kabini, na visini, ugledao sam preko rastinja mrtvog čoveka, prislonjenog uz drvo. Prišao sam mu i video da je to komšija Živoslav. Bio je vezan... Užasno je smrdelo... Odmah sam pozvao policiju - priča Rajko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija