• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

12.09.2018

08:21

LICE ZLA! Ovo je narkoman iz Bele Crkve koji je ZAKLAO OCA JER MU NIJE DAO PARE ZA DROGU, a onda mirno ćaskao s prvim komšijama!

Vesti

LICE ZLA! Ovo je narkoman iz Bele Crkve koji je ZAKLAO OCA JER MU NIJE DAO PARE ZA DROGU, a onda mirno ćaskao s prvim komšijama!

Podeli vest

Janko Đurković (34) nožem izmasakrirao oca Dragana (63), pa sav krvav seo ispred kuće i rekao komšijama da se pijan udario. Prošle godine Jankova majka se ugušila od čvarka

Narkoman Janko Đurković (34) juče je nožem sa više od 15 uboda ubio oca Dragana (63) u porodičnoj kući u Beloj Crkvi, jer ovaj nije hteo da mu da pare za drogu! Pomahnitali sin je zatim sav krvav seo na stepenište preko puta kuće i rekao komšijama da se pijan udario!

15 uboda, najmanje, zadao je Janko svom ocu

Krvavi porodični pir odigrao se oko osam sati ujutro, u Ulici Dejana Brankova, nakon kraće svađe oca i sina u njihovoj kući. Izvor iz istrage kaže da je Janko psihički bolesnik, ali i dugogodišnji narkoman i alkoholičar.

- Prema izjavi komšija, iz kuće Đurkovića se pre zločina čula žestoka svađa oko novca. Zatim su se čuli vrisak, zapomaganje, a onda tišina. Dragan je bio izmasakriran sa više od 15 uboda kuhinjskim nožem, po telu, vratu i glavi - navodi naš sagovornik.

JANKO NOŽEM ISKASAPIO OCA! Strašna tragedija u Beloj Crkvi, policija uhapsila SINA UBICU!

Janko je posle zločina išetao iz kuće, a komšije su pozvale policiju.

Dušan Paunović, komšija Đurkovića, ispričao nam je da je izašao iz kuće kad je video kako policija sa uključenim rotacionim svetlima dolazi pred Draganovu kuću.

- Video sam Janka ispred svoje kuće kako sedi na betonskom stepeniku, pognute glave. Pitao sam ga šta tu radi, a on mi je rekao da ne zna. Ruke su mu bile krvave, a i na kolenu je imao mrlju od krvi. Pitao sam ga šta mu je to, a on reče: "Pijan sam... Negde sam pao i udario se" - priča Dušan.

U kući pronađene katane

Informer

Tokom policijskog uviđaja iz kuće Đurkovića izneto je mnogo stvari u džakovima, a jedan inspektor je na kraju izneo i dva samurajska mača, takozvane katane. Naš izvor iz istrage, međutim, ističe da zločin nije počinjen tim mačevima, već običnim kuhinjskim nožem.

On dodaje da je Janko sedeo skoro sat vremena i gledao policajce koji su obavljali uviđaj u njegovoj kući prekoputa, pre nego što su inspektori shvatili da im je sin ubijenog tu u blizini, pored njih. Tad su ga uhapsili.

- Stavili su mu lisice, a Janko se nije opirao. Samo je ćutao, ali sam kasnije čuo kad je jedan policajac rekao kolegi: "Priznao je" - kaže komšija.

Prijateljica porodice Đurković nam je ispričala da je Janko oduvek bio problematičan.

- Često se svađao sa ocem, čak su se i tukli... Situacija među njima se još više pogoršala nakon što se prošle godine Jankova majka Ljilja ugušila kad joj se čvarak zaglavio u grlu - kaže ona.

Janko je, prema njenim rečima, pre petnaestak godina skoro umro kada je uzeo veću dozu neke droge.

- Jedva je preživeo, ali je tada i psihički oboleo, počeo je da dobija neke šizofrene napade, zbog čega je pio lekove. A kada pomeša lekove i alkohol, imao je baš čudan pogled - rekla je prijateljica Đurkovića. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija