• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

12.09.2018

13:04

ODBIJENA ŽALBA! Kreator Darko Kostić ostaje na slobodi, VIŠI SUD SMATRA DA NEMA OPASNOSTI OD PONAVLJANJA KRIVIČNOG DELA!

Vesti

ODBIJENA ŽALBA! Kreator Darko Kostić ostaje na slobodi, VIŠI SUD SMATRA DA NEMA OPASNOSTI OD PONAVLJANJA KRIVIČNOG DELA!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odbio je žalbu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tako da kreator Darko Kostić ostaje na slobodi, saznaje se u Višem sudu

Odluka Trećeg osnovnog suda u Beogradu o ukidanju pritvora je time potvrđena, pa će se Darko Kostić u nastavku postupka braniti sa slobode.

Darku Kostiću se na teret stavlja polno uznemiravanje, nedozvoljeno držanje opojne droge, kao i omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Pritvor mu je ukinut nakon ispitivanja poslednjeg svedoka. Tužilaštvo se nakon toga žalilo, jer smatra da i dalje postoji opasnost da modni kreator utiče na svedoke, kao i opasnost da će ponoviti krivična dela. 

SUĐENJE DARKU KOSTIĆU ZAKAZANO ZA 11. OKTOBAR: Tereti se za polno uznemiravanje i posedovanje droge

Budući da na ovu odluku nema prava žalbe, Darko Kostić će se definitivno braniti sa slobode do kraja postupka. 

Sada će predmet biti vraćen u Treći osnovni sud u Beogradu, gde će se odlučivati da li će određeni dokazi biti izdvojeni zbog nedozvoljenog pretresa stana, s obzirom na to da nije postojala adekvatna naredba za pretres, podsećaju Novosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tatjana Deutschland

pre 5 godina

Morao bi taj Darko Kostić da odleži na robiji bar 5 godina. Nikad se on neće promeniti. Sramota je kako u Srbiji ostaju nekažnjeni oni koji podvode maloletnike,rasturaju narkotike i još mnogo drugih nemoralnih stvari.

Bubasvaba

pre 5 godina

Dajte coveku nagradu ,, nasta bi licilo da pedofil bude u zatvoru . Samo me zanima koliko ovakva odluka kosta i koji sudija je ovako nesto potpisao.

deda Raša

pre 5 godina

BRAVO, para i burgiju busu. Ebemte Srbijo na celu sa advokaturom. Kad njima treba veca plata, blokirace drzavu. Koliko ste primili hiljada EU?

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija