• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

12.09.2018

17:27

(FOTO/VIDEO) PRETRAGA BUNARA! Policija traži oružje kojim je ubijena BABA MILADIJA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) PRETRAGA BUNARA! Policija traži oružje kojim je ubijena BABA MILADIJA!

Podeli vest

Sjenička policija predvođena načelnikom Bojanom Trmčićem danima pretražuje planinske predele na Giljevi, nadomak Sjenice, u nadi da će pronaći pušku i pištolj iz kojih je ubijena Miladija Kočović na pragu svog katuna u selu Goševo. Uz pomoć vatrogasaca ispumpana je voda iz nekoliko bunara i bezdana i pretraženo je njihovo dno ali ni traga od oružja i čaura

- Policija radi non stop, 24 sata su ovde. Verujem da će uspeti da pronađu ubicu moje majke. Više puta je dolazio i načelnik iz Novog Pazara Rešad Džanković, tu su Bojan i inspektor Nerko iz Sjenice i to mi uliva nadu da će taj monstrum koji mi je majku ubio na kućnom pragu, završiti iza rešetaka - kaže za Informer Miladijin sin Radan Kočović.

Tokom prethodnih nekoliko dana, poligrafski je testirano više osoba, među njima bili su Miladijin suprug Isidor i sin Radan. Iskusni poligrafista zaključio je da oni nisu umešani u ovo surovo ubistvo.

A.G.

- Rekli su mi policajci da je takva procedura i da moraju da ispitaju oca i mene. I na poligraf smo bili. Džaba, takva su pravila i moralo je tako da bude. Ispituju još neke osobe, videćemo da li će se uskoro pojaviti osumnjičeni - kaže Radan za Informer.

Miladija Kočović ubijena je u petak uveče ispred svog katuna u Goševu, na planini Giljeva. Ubica je iz njene barake odneo pušku, pištolj i 400 evra. 

Tokom istrage, utvrđeno je da je Miladija ubijena puščanim metkom u leđa i da jeoverena projektilom iz pištolja u slepoočnicu. 

A.G.

Oružje kojim je ubijena, a koje ubica odneo sa sobom, pripadalo je njenom suprugu Isidoru i sinu Radanu. Pretpostavlja se da je ubica pobegao u Crnu Goru.

(VIDEO) UBIŠE JE ISPRED KUĆE, OTEŠE JE OD NAS! Jeziva ispovest supruga i sina ubijene Miladije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17