• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

12.09.2018

17:52

JECAJI ODZVANJALI GROBLJEM U SRPSKOJ CRNJI! Sahranjena beba zbog koje se otac izbo 19 puta! NIJE DOČEKAO PRVI ROĐENDAN!

Vesti

JECAJI ODZVANJALI GROBLJEM U SRPSKOJ CRNJI! Sahranjena beba zbog koje se otac izbo 19 puta! NIJE DOČEKAO PRVI ROĐENDAN!

Podeli vest

Mali Laris Lakatuš na večni počinak ispraćen je danas u Srpskoj Crnji. Devetomesečna beba preminula je od upale pluća

- Uzrok smrti Larisa Lakatuša iz Srpske Crnje, koji je iznenada preminuo na putu do bolnice, upala je pluća - rekla je porodica Lakatuš na osnovu obdukcionog nalaza koji je rađen na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Još uvek u šoku od bola i tuge, za izgubljenim unučetom, deda Željko Lakatuš smogao je snage da kaže da je mali Laris preminuo od upale pluća. Otac Filip Lakatuš (19) , kada je u kikindskoj Opštoj bolnici saznao da je beba umrla, pokušao je da se ubije, u sebe je zario nož i 19 puta se ubo po telu.

- Filip se trenutno nalazi na Klinici za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici, za sada je dobro, van životne opasnosti je. Čujemo se svaki dan sa njim, on ne može da prežali gubitak deteta, neprestano plače. Imao je ukupno 19 rana po telu, nožem je probo plućnu maramicu, na svu sreću lekari su uspeli da mu spasu život - poručio je deda.

Devetomesečna beba Laris, kako tvrdi majka Dragana Lakatuš, imao je probleme sa zubićima.

- Tog kobnog petka, uputili smo se u Dom zdravlja u Srpskoj Crnji, jer je Laris ima temperaturu preko 39 stepeni, odatle smo dobili uput za zrenjaninsku bolnicu, tamo je dete pregledano i vraćeno kući. Međutim, Larisu se stanje pogoršalo pa smo ponovo otišli u Dom zdravlja, hitno je prebačen sanitetom za Kikindu. Sve vreme tokom puta je rađena reanimacija - ispričala je neutešna majka.

Nažalost, reanimacija nije uspela i beba je preminula pre nego što je porodica Lakatuš u pratnji lekara stigla do kikindske bolnice.

U specijalističkom nalazu iz zrenjaninske bolnice, stoji da je hospitalizacija odbijena, majka Dragana tvrdi suprotno i kaže da nisu odbili hospitalizaciju. Neutešna porodica više nije imala snage da se priseća kobnog dana. U teškim socijalnim uslovima, ova porodica jedva preživljava dane. I ako su u muci negirali da im pomoć treba, nije teško zaključiti da bi im svaka pomoć dobro došla.

Mali Laris Lakatuš, koji je je 19. novembra trebalo da napuni godinu dana, nije dočekao ni svoj prvi rođendan.

- Srce nam je prepuklo svima,ne pitajte više ništa. Kako ćemo dalje, ne znamo ni sami, naše bebe više nema i više ništa nije bitno u našem životu - jecao je deda.

Sahrana malog Larisa obavljena je danas na mesnom groblju u Srpskoj Crnji, uz jecaj i tugu.

SVI DETALJI STRAVIČNE PORODIČNE DRAME U SRPSKOJ CRNJI: Bebi su počeli da rastu zubići i dobila je temperaturu... A ONDA JE USLEDIO HOROR!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Draganče

pre 5 godina

Potpuno saosećam i shvatam ovog čoveka. Po rečima mojih roditelja i ja sam kao osmomesečna beba doživeo slično, samo su lekari u to vreme bili bolji ljudi. Te 1959 godine doktorka Vida je dete koje joj je kasno noću sa okrenutim očima doneseno u njenu kuću sa temperaturom preko 41 celzijusa, raspovila, bacila na svoj bračni krevet i polila kofom hladne vode. I eto ... napunio sam 60 leta jednog uspešnog, bogatog života... Sudbina malog Larisa je iskapala danas suzu u mom oku. Kunem ovo pogrešno nehumano vreme i ljude koji su se tome prilagodili...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija