• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

12.09.2018

21:46

SLIKE SRPSKIH MODELA NA SAJTU ZA POSLOVNU PRATNJU?!  Devojke iz Niša žrtve ozbiljnog prevaranta!

Vesti

SLIKE SRPSKIH MODELA NA SAJTU ZA POSLOVNU PRATNJU?! Devojke iz Niša žrtve ozbiljnog prevaranta!

Podeli vest

Slike Nišlijki Marije M. (21) i Ane P. (24) iz modne agencije SNOB osvanule su bez njihove dozvole i znanja na inostranom sajtu za poslovnu pratnju i bračno posredovanje "Donadejt" (www.donnadate.com)! Šokirane devojke tvrde da su žrtve prevare, da neko koristeći njihove slike zarađuje novac i najavljuju da će slučaj prijaviti policiji

Vlasnik agencije SNOB Milan Rakić kaže da su mu na sajtu "Donadejt" rekli da je celu prevaru organizovao čovek iz Niške Banje, koji se lažno predstavio kao Anin i Marijin agent. Njegovo ime ne želi da pominje dok ne prikupi dovoljno dokaza protiv njega.

Lažni identitet

Marija M., jedna od prevarenih devojaka, rekla nam je da je u šoku otkako je saznala da se njena slika, sa lažnim identitetom i pod imenom Natalija, nudi muškarcima širom sveta za poslovnu pratnju.

ZNAMO GA SAMO PO ZLU, RUBIN PRETI: SRBIJI SE NE SME VEROVATI, a Rusija ne želi nezavisno Kosovo!

- Prijatelji su mi javili da su moje fotografije, urađene za agenciju SNOB, osvanule na nekakvom sajtu "Donadejt" koji služi za upoznavanje i poslovnu pratnju. Pored slike su dati lažni podaci, izmišljeno je ime Natalija i ostavljen kontakt za muškarce širom sveta koji žele da me upoznaju. Šokirala sam se kada sam sve to čula. Čim budem saznala ko mi je ovo uradio, podneću tužbu. Strašno sam uznemirena, nisam ni porodici rekla, niti bili kome drugom. Ne znam šta će ljudi misliti posle svega o meni, iako ja nisam ni za šta kriva. Što je najgore, čula sam da nisam jedina žrtva i da su zloupotrebljene slike još nekih devojaka iz agencije - kazala nam je Nišlijka Marija M. (21), koja je zamolila da joj ne objavljujemo puno prezime.

Zna se krivac

Vlasnik agencije SNOB Milan Rakić kaže da je preko agencije "Donadejt" saznao ko stoji iza ove prevare i da će slučaj prijaviti policiji.

SENATOR RON DŽONSON, ČOVEK OD POVERENJA PREDSEDNIKA SAD! Tramp stiže u Srbiju, podelićemo Kosovo!

- Čim sam saznao da su slike devojaka iz moje agencije na sajtu "Donadejt", kontaktirao sam njegove administratore i dobio odgovor da se iza ove prevare krije čovek iz Niške Banje, čiji sam identitet posle mnogo muka uspeo da utvrdim. On je skinuo Anine i Marijine slike sa sajta moje agencije i predstavljajući se kao agent devojaka poslao ih "Donadejtu". Onda je organizovao i čet na internetu, preko kojeg su muškarci iz celog sveta navodno mogli da razgovaraju sa njima dvema. Zapravo je on odgovarao na poruke tih ljudi. Za sve to je uzimao novac od sajta "Donadejt", jer su ti muškarci plaćali članarinu sajtu da bi mogli da razgovaraju da devojkama - kaže nam Rakić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija