• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

12.09.2018

23:29

VOĐA ŠKALJARACA VUKOTIĆ UHAPŠEN U DRUŠTVU BIVŠE DEVOJKE REPREZENTATIVCA SRBIJE! Na njene oči stavili mu lisice!

Vesti

VOĐA ŠKALJARACA VUKOTIĆ UHAPŠEN U DRUŠTVU BIVŠE DEVOJKE REPREZENTATIVCA SRBIJE! Na njene oči stavili mu lisice!

Podeli vest

Jedan od vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić (38) uhapšen je u Turskoj u društvu sa manekenom Dejanom Živković (26), inače ćerkom ambasadora Srbije u Kongu, poznatom i po vezama s fudbalerima Vladimirom Stojkovićem i Lolom Smiljanićem i teniserom Damirom Džumhurom, tvrdi Srbijadans

Kotoranin Jovan Vukotić (38), koji je označen kao vođa "škaljarskog klana", uhapšen je u turskom letovalištu Antalija u društvu svoje nevenčane supruge, srpske manekenke Dejane Živković (26).

VOĐI ŠKALJARSKOG KLANA PRITVOR DO 30 DANA: Zbog sumnje da bi mogao da pobegne iz Srbije Jovica Vukotić ZADRŽAN IZ REŠETAKA!

Vukotić i Živkovićeva, kako izvor otkriva, duže od mesec dana živeli su u iznajmljenoj kući u oblasti Lara u ovom letovalištu, a od aprila ove godine putovali su po Evropi zajedno. 

SLIKE SRPSKIH MODELA NA SAJTU ZA POSLOVNU PRATNJU?! Devojke iz Niša žrtve ozbiljnog prevaranta!

Dejana Živković, inače ćerka ambasadora Srbije u Kongu Radomira Živkovića, koja je poznata i po ljubavnoj vezi koju je imala sa golmanom Vladimirom Stojkovićem Stojketom, sa Vukotićem je bila u vezi i tokom 2014, ali do hapšenja u Turskoj nije bilo poznato da su obnovili ljubavnu romansu.

- Jovan je uhapšen u nedelju, kada je sa nevečanom suprugom otišao do jedne prodavnice. Čim su izašli iz skupocenog automobila, prišli su im turski policajci i uhapsili vođu "škaljaraca", za kojim je Grčka raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina. Kod njega je tada pronađen i falsifikovani makedonski pasoš. Naočigled srpske manekenke stavljene su mu lisice i odveden je u pritvor - kaže izvor Srbijadanas.

Sagovornik  portala otkriva i da su u poslednjih nekoliko meseci vođa "škaljarskog klana" i manekenka zajedno boravili u Španiji, Ukrajini i Poljskoj.

- On je putovao sa makedonskim pasošem, u kom je bilo upisano drugo ime, ali stavljena njegova fotografija, dok je Dejana koristila svoj pasoš. Upravo je zbog ovog pasoša protiv njega pokrenut postupak pred Drugim osnovnim tužilaštvom, u koje je, uz jake mere obezbeđenja pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, doveden na saslušanje - otkriva sagovornik.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija