• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

13.09.2018

09:36

ŠPANSKA MISICA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: Sa osmehom na licu napustila VMA!

Vesti

ŠPANSKA MISICA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: Sa osmehom na licu napustila VMA!

Podeli vest

Lepa Olac Bilbao Gonzales (20) sa osmehom na licu napustila je VMA, a potom i Srbiju

Nakon mesec dana teškog oporavka, bivša mis Marbelje dobila je odobrenje da lečenje može da nastavi kod kuće i njeno stanje je na zavidnom nivou.

- Olac je imala tešku operaciju rekonstrukcije nogu i kada je postoperativni period protekao zadovoljavajuće, odobreno je da više ne bude pod budnim okom lekara. Čim je saznala da može da napusti VMA, ona je rezervisala avionsku kartu za Španiju i pre četiri dana napustila Srbiju - kaže naš izvor sa VMA.

(FOTO) POTRESNE PORUKE ŠPANSKE MISICE OSAKAĆENE U EKSPLOZIJI U ZEMUNU! Očajna devojka oglasila se iz bolničke postelje!

Mis se pre nego što je napustila bolnicu zahvalila osoblju i lekarima na nezi koju su joj pružili.

- Olac je sve vreme boravka na VMA bila pristupačna za komunikaciju i bespogovorno je slušala svaki savet lekara. Pre povratka u Španiju zahvalila se svima koji su imali kontakt sa njom i nije krila da je oduševljena radom naših lekara. Ispričala je da će ih zauvek pamtiti - kaže naš sagovornik.

Bivša mis Marbelje povređena je u noći između 10. i 11. juna u eksploziji u Novoj Galenici, a bomba je podmetnuta pod automobil Strahinje Stojanovića (28), koji je u trenutku nesreće otišao do kuće po telefon koji je zaboravio.

Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa Šaranovićima, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića. Paja Stojanović, otac napadnutog Strahinje Stojanovića, ubijen je 2015. u Zemunu sa nekoliko hitaca.

ŠPANSKA MISICA ŽRTVA MAFIJAŠKOG RATA! Ubice podmetnule bombu pod auto, META NAPADA BIO NJEN DEČKO STRAHINJA STOJANOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija