• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

13.09.2018

19:51

SEKIROM RASKOMADALA MUŽA NAKON PIJANKE! Stravični detalji porodičnog zločina u šabačkom naselju Majur!

Vesti

SEKIROM RASKOMADALA MUŽA NAKON PIJANKE! Stravični detalji porodičnog zločina u šabačkom naselju Majur!

Podeli vest

Slavica Jovanović (55) posle pijanke, svađe i tuče zgrabila sekiru i iskasapila Slobodana Jovanovića (64) kad je legao u krevet. Maltene mu odsekla glavu, on čudom poživeo još nekoliko sati

Slavica Milivojević (55) iz sela Majur kod Šapca preksinoć je sekirom raskomadala nevenčanog muža Slobodana Jovanovića (64), u porodičnoj kući, nedaleko od groblja u ovom mestu! Nesrećnom Slobodanu je maltene odsekla glavu, pa je pravo čudo kako je on davao znake života još nekoliko sati posle napada!

Sin pozvao policiju

Izvor iz istrage kaže da je krvavom piru prethodila svađa

Priznala

Slavica je ušla kod nas u sobu i rekla: "Izgleda da sam ubila Slobu!"

Boban, Slavičin sin

supružnika i da su oboje pili pre zločina.

- Slobodan i njegova nevenčana supruga Slavica su se u utorak uveče žestoko posvađali. Oboje su bili pijani i kad je Slobodan legao u krevet, Slavica je zgrabila sekiru i snažno ga udarila po leđima. On se trgao, pokušao da ustane, ali žena je nastavila da ga udara sekirom po vratu i leđima. Za to vreme u kući su bili Slavičin usvojeni sin Boban i snaja Svetlana, ali su bili u drugoj sobi i nisu videli zločin - kaže naš sagovornik.

O svemu je obaveštena Hitna pomoć, a ubrzo je stigla i policija, koja je uhapsila Slavicu.

- Slobodan je brzo prebačen u šabačku bolnicu, ali je posle nekoliko sati podlegao povredama. Glava mu je bila skoro odsečena, pa je pravo čudo što je davao znake života još nekoliko sati posle zločina. Slavici je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena u tužilaštvo - navodi naš izvor.

Boban nam je juče

Pretila

Hteo sam da priđem Slobi, ali je Slavica viknula: "Nemoj i tebe sekirom da isečem!"

Dragan Jovanović

ispričao da su se Slobodan i Slavica često svađali, a preksinoć su se i potukli, ali je on uspeo da ih razdvoji.

- Otišao sam sa ženom i bebom u drugu sobu i legao da spavam kada sam čuo vrisak. Slavica je ušla kod nas u sobu i rekla: "Izgleda da sam ubila Slobu!" Kad sam otišao kod njih u sobu, Sloba je ležao na krevetu, sav krvav. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i policiju - rekao je Boban.

Slobodanov brat Dragan Jovanović kaže da je kobne večeri, malo pre zločina, sedeo sa bratom i snajom.

- Sedeli smo svi ispred njihove kuće i pili. Nešto sam pričao i Sloba mi je odjednom rekao: "Aj, burazeru, ti u svoju kuću, vidiš da si dosadan." Otišao sam u krevet i oko 22.30 sam čuo kada je vrisnuo. Otrčao sam kod njega i imao sam šta da vidim... Sloba je ležao na krevetu, na stomaku. Hteo sam da mu priđem, ali je Slavica viknula na mene: "Nemoj i tebe sekirom da isečem!" Pobegao sam napolje - priča Slobodanov brat.

Hranili se na groblju

Naš sagovornik dodaje da je ubrzo stigla Hitna pomoć, koja je Slobodana iznela iz kuće u čaršafu.

Dvanaest godina braka i nasilja

Slavičin usvojeni sin Boban kaže da je ona sa Slobodanom 12 godina živela u vanbračnoj zajednici i da su se maltene od prvog dana zajedničkog života često svađali i tukli.

- Ko zna koliko puta je dolazila policija kada se njih dvoje pobiju. Stalno su se tukli i mirili - priča Boban.

- Nisam tad ni znao koliko je bio isečen, pa sam se nadao da će se izvući - kaže očajni Dragan.

Inače, Slavica i Slobodan su živeli pored groblja i skupljali su hranu i piće koje meštani ostave posle pomena, kao i cveće, koje su zatim prodavali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jurislav

pre 5 godina

"Malte ne" serete. Udarila ga je tupom stranom sjekire, ali vama uvijek malo krvi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17