• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.09.2018

13:45 >> 13:49

(ŠOKANTAN VIDEO) Evo kako je "baba", junak opozicione Srbije, HLADONOKRVNO i profesionalno ubila čoveka!

Vesti

(ŠOKANTAN VIDEO) Evo kako je "baba", junak opozicione Srbije, HLADONOKRVNO i profesionalno ubila čoveka!

Podeli vest

Ekskluzivno objavljujemo snimak ubistva preduzimača Zorana Trifunovića koga je sa tri metka u nedelju ubila penzionerka Stojanka Coka Stojanović

Srpska opoziciona "elita" danima pokušava da od hladnokrvnog ubice napravi heroja. Oni traže da "baba Coka" bude puštena da se brani sa slobode, a ta ista "baba Coka" izvršila je monstruozno ubistvo.

Da podsetimo, Zoran Trifunović (59) ubijen je je 2. avgusta ujutru na Zvezdari, u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 356. Njega je hladokrvno upucala penzionerka Stojanka Coka Stojanović (70), koja se posle zločina mirno vratila u krevet?!

(VIDEO) UPUCALA GA, PA SE VRATILA U KREVET! Stravični detalji ubistva na Zvezdari!

Ubistvo je snimljeno kamerama sa video-nadzora obližnjeg objekta.

- Na snimku se vidi kako Stojanka sa kačketom na glavi i cegerom u ruci ide u susret investitoru Zoranu Trifunoviću. Prišli su jedno drugom i na snimku izgleda kao da su razmenili nekoliko reči. Onda je Stojanka gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala investitoru u vrat. On je pao, a ona mu je pucala u stomak. Zatim mu je prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i odšetala - kaže naš izvor.

Foto: printscreen

Prvi pucanj

Foto: printscreen

Drugi pucanj

Foto: printscreen

Treći pucanj

MAMA JE UBILA ZORANA, PRETIO JOJ JE ZBOG PLACA! Ispovest Marka Stojanovića, sina Stojanke koja je HLADNOKRVNO UPUCALA INVESTITORA!

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je Stojanka izvršila ubistvo kao profesionalac:

- Kada ništa ne bi smo znali o ženi ubici, pomislili bi smo da se radi o profesinalcu koji se maskirao u žensko, jer je ona vrlo hladnokrvno prišla žrtvi i već sa prvim hicem ispod brade ga je najverovatnije usmrtila, što je i autopsija verovatno i pokazala, a ovo drugo se u žargonu zove overavanje. Ova žena se ponašala kao kad je domaćica krenunla u baštu da ubere par ruža ili neko drugo cveće, a ona je ubrala žrtvu.

Foto: printscreen

Zlatko Nikolić



Nikolić je ocenio da je to "ubica sa osmehom"

- Vrlo hladnokrve, vesele, nasmešene osobe, bolesnici koji drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovde se ne radi o nožu, već o pištolju u torbici koju je ta ženau godinama  hladnohrvno izvukla. Jer ako neko kreće nekog da ubije ne može da bude ovako hladnokrvan kako ova žena ubica,  a to ukazuje da postoji indikacija o psihičkom poremećaju, o nekoj vrsti šizoidnosti, ne znamm, ali to će eksperti da pokažu.

- Vrlo hladnokrvno je otišla, kao da nije ubila čoveka, čujem na tv da je posle toga otišla kući  i mirno spavala, čak je pred istražnim ogranima glumila da nije ništa čula - kaže Nikolić.

UPOZORENJE! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

POGLEDAJTE SNIMAK UBISTVA:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Glavnibaja

pre 5 godina

Gde je dosije ovog investitora siledzije? Zena se spasila i zastitila jer nema ko drugi.

Nina

pre 5 godina

Jezivo! Ovo se nikako ne može pravdati! Strašno je što će je proglasiti ludom i odrediti meru bezbednosti, pa će posle nekoliko godina na slobodu.

Milos

pre 5 godina

Svima nama kroz zivot su se desavale ovakve stvari,nekome manje,nekome vece Kada institucije zataje (stanje na celom Balkanu) Onda ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke Veliki ,ako ne I najveci deo krivice snose institucije,koje ne funkcionisu ,jel je ovakvo siledjisko ponasanje proizvod sistema,koji je porastao I gojio ovog “INVESTITORA” I je kreator I saucesnik

momo

pre 5 godina

bravo za babu. ruka ti se pozlatila. sto niko nije objavio zasto je do ovoga doslo i koji je pravi razlog da je babi pao mrak na oci?

Vlado

pre 5 godina

Baba je junak, isto kao ovaj što je investitor a u suštiini kriminalac, osuđivan čak devet puta. Da nije slučajno bio u "NEKOJ" partiji?

mikan

pre 5 godina

baba je dobro uradila.dokle ćemo da trpimo otimačinu

zarije

pre 5 godina

to i dalje ništa ne govori o njemu, ko je i kakav je bio a njoj po zakonu i zasto je njega potrebno braniti, šta li je on to uradio da ima, ako ima nekoliko krivičnih prijava šta nam se to prećutkuje

Jox

pre 5 godina

Takvi su obicno uclanjeni u neku vladajucu stranku.

Nesa958

pre 5 godina

A kakav dosije je imala "zrtva", i koliko zlocina i kakvih ima zrtva. Da se to radilo o nekom domacinu, ovo pricu bih i podrzao, ali ako je istina da je to prevarant, lopov i nasilnik, neverujem da zasluzuje epitet zrtve, vec sustignute pravde.

Boris

pre 5 godina

Ja nisam u tom delu opozione srbije. Ako je taj preduzimac maltretirao zenu pretio i ucenjicao. Kako bi ste vi odreagovali na njenom mestu?

u magnovenju

pre 5 godina

Правда за баба Стојанку!

KoleM

pre 5 godina

Pa neka je takva kakva je. Kada je "investitor" maltretirao normalno mogao je to da radi nesmetano ali naletela na luđeg od sebe. Neka ga je.

Rade

pre 5 godina

Nikoliću, nemaš ti pojma, pričaš neke gluposti ! ! ! ! ! !

Teodor

pre 5 godina

Čuj ovo: mirno je spavala!!! Možda je nemirno spavala, otkud znate kako je spavala.

Ada Huja

pre 5 godina

Ovo je muško, i to rekao bih profesionalni ubica, a ne starija žena plavuša duge kose... Neka mućka kao za Kantrimen....

kit

pre 5 godina

Uzela zena pravdu u svoje ruke! Od korumpiranih sudova apsolutno se pravda ne moze ispuniti tamo, vec izgleda pre na ulici, konkretno! Sta ima da izgubi poslednjih 10 godina zivota? Mozda, ako joj je i toliko vremena ostalo!?

sumadinac neprskani

pre 5 godina

ruke joj se hladnokrvno pozlatile .

Vladeta

pre 5 godina

Ovo na snimku uopštene liči na žensko. Ovo je neki muški profesionalac pa prišivate ženi.

rile srecan covek

pre 5 godina

pravda za babu kakov ubica m...ti retardiranu i coravu ...baba je jedina imala m..a od svih nas ,,,fala gospodu da je jedno govno manje na ovom svetu

ja

pre 5 godina

Baba je ubila kriminalca... A gde vam je snimak gde sin zeljka mitrovica (namerno malim slivoma) jos hladnokrvnije gazi i ubija devojku i bezi sa mesta nezgode?

Sljivovica

pre 5 godina

Da imao ko da stane zeni u zastitu ovo ne bi uradila. Sigurno se zalila vise puta ,a onda uzela stvar u svoje ruke. Pa sta vi mislite da ce narod vecno da cuti. Ova zena je samo branila svoje od pohlepe drcnog coveka

novica

pre 5 godina

Čak i precednik preti da će da razotkrije babu....a što ne razotkrije ovog mafijaša.....pa kako baba kad je nenormalna ne ubi nekog prolaznika nego BAŠ "investitora" ...znači gradjevinski mafijaši postali "investitori"....

Siki

pre 5 godina

Nije mi jasno kakve veze sa ovim ima opoziciona "elita"... vi iz informera ste stvarno gomila bezvredne bljuvotinene i bolesnika. Pride ste i nepismeni. Bismo se piše zajedno. Jedna reč. Nikako - bi smo. Jasno?

Pomracenje uma

pre 5 godina

Baba odlepila. Zavrnuo je neko odavno poznat policiji, naime toliko poznat da piju kafu svaki dan. I tako prevarant odavno poznat policiji seta na slobodi i vara ljude. I tako baba ceo zivot radila od usta odvajala nikad na more nine isla da bi kupila stan da bi je zavrnuo mamlaz u saradnji sa tuzilastvom. Nasmejano baka uzme stvar u svoje ruke i ne dozvoli bagri da joj po treci pit otmu ceo zivot. Bravo baba, da smo svi takvi mnogo bi se ovde lepse zivelo.

Raka

pre 5 godina

Ni po čemu na snimku od hoda, odeće do poteza ja pištolja ne ukazuje da se radi o gospođi sa 70 godina. Nema šanse. Ili nije snimak ubistva Trifunović a ili ga nije ubila baba

Qwwe

pre 5 godina

Naravno da nine smela da ga ubije, ali je ljudima vise prekipelo da ih neko maltretira.

Crni

pre 5 godina

To ti je kad su gradjani prinuđeni da se žrtvuju,da bi isterali pravdu .Ovako se radilo u krvnoj osveti.Jedan se žrtvuje za pravdu.Sad država neka vidi gde ovo vodi?

Zoran

pre 5 godina

Niko ne komentarise zlodela i tiraniju ubijenog i koje su sve sudije i mocnici u politici ga stitili i kako su mu pojedini u Jagodini svojevremeno zbog prevara i iznude odsekli uvo pa kasnije i mosnice a onda je on pobegao u Beograd i nastavio sa istim rabotama, onda je naleteo na osobu koja je u godinama a mozda i bolesna i primenio svoje metode iznude, posto drzava i sustsvo zbog mita zatvaraju oci, gospodja je uzela pravdu u svoje ruke i svaka joj cast na hrabrosti. Evo primera za ubijenog, novinari neka posete Tatar Bogdanovu ulicu 16 i raspitaju se kakav plan ima za gradnju zgrade a kakvu je poceo da zida i pored silnih resenja o obustavljanju gradnje on je objekat gradio ali zahvaljujuci hrabroj gospodji nije zavrsio.

Jovan

pre 5 godina

Čitam te komentare kako odobravaju babi što je ubila tog čoveka a da je neko njihov bio dali bi on da odobravali neznam ko ima pravo da nekome od uzme život zar ne vidite da je ta baba ubica opasna po društvo a vas neka je sramota što to odobravate vas 99,9%ne poznaje niti je ikada videla babu ubicu ali glavno je da pušete pišto je protiv Vučića i države sram vas bilo !

koki

pre 5 godina

Ljudi, o cemu pricamo ovde. Blic je juce objavio da se u Jagodini vodi 50 postupaka protiv njega, da je pola grada ojadio... U Beogradu krivicne prijave u tri tuzilastva... Alo, bre. Ovde treba hitno pohapsiti sve koji su stitili ovog "investitora". I politicare i sudije i tuzioce i opstinare... Sve redom kao Erdogan onomad u Turskoj.

Drina

pre 5 godina

Postoji narod nepostoji opozicija,baba je pogodila direktno u metu,biće upamćena kao pravda.nadamse biće ovoga još u državi gde nepostoji zakon policija sudstvo ovo je realnost.

nikanor

pre 5 godina

kakve veze ima opozicija sa babom? Baba je simbol otpora opljačkanih Srba. Pravda za babu!

milan

pre 5 godina

zena ga je prijavila i podnela krivicnu prijavu za ugrozavanje bezbednosti, i nista nije uradjeno po toj prijavi ... elem, snimak je cini mi se lazan, suvise mirno to odradjuje, gde je krv ? i pogledajte osobu iza kako ne reaguje bukvalno na ubistvo ... da li ste nekada videli pogođenog čoveka, koliko krvi izađe ??? a ne iz 3 rane ... čovek u pozadini, obratite pažnju, montiran snimak ...

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija