• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.09.2018

08:04 >> 08:25

MIGRANT TINEJDŽER SILOVAO MAJKU TROJE DECE (25) U ŠIDU, ona ćutala o napadu SVE DOK NIJE SHVATILA DA JE TRUDNA!

Vesti

MIGRANT TINEJDŽER SILOVAO MAJKU TROJE DECE (25) U ŠIDU, ona ćutala o napadu SVE DOK NIJE SHVATILA DA JE TRUDNA!

Podeli vest

Državljanka Avganistana A. N. (25) prijavila je policiji da je silovana u prihvatnom centru za migrante u Adaševcima kod Šida i nakon toga ostala je trudna

- Nju je, kako prenose mediji, više puta napastvovao A. A. (18), a zlostavljao ju je u sobi naočigled njenih troje maloletne dece od 11, devet i dve godine.

Nesrećna žena se obratila za pomoć i prijavila silovatelja tek nakon nekoliko nedelja, kada je saznala da je u drugom stanju.

Kobne noći A. A. je oko 1 sat posle ponoći pokucao na vrata žrtve, navodno da traži hleb.

- Ne sluteći šta će se desiti, devojka mu je otvorila i krenula da mu da parče hleba. Mladić je tada skočio na nju, oborio ju na krevet i počeo da je ljubi.  Ona se sve vreme opirala i molila napasnika da je pusti, ali on nije odustajao. Njeni krici probudili su i dečicu koja su počela da vrište i plaču, ali manijaka ni to nije sprečilo da im siluje majku. Nakon dva sata iživljavanja, izašao je iz sobe - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, mladić je još nekoliko puta dolazio kod nje u sobu i uvek bi imali seks mimo njene volje.

- Ona iz straha za bezbednost sebe i svoje dece nije prijavila slučaj - dodaje izvor.

Foto: Reuters

Mesec dana kasnije, žena je imala mučnine, pa se obratila doktoru u Prihvatnom centru.

- Odmah joj je zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja Šid, a lekari su joj saopštili da je trudna - navodi sagovornik.

Čim je saznala da je u drugom stanju, zahtevala je prekid trudnoće i prijavila manijaka policiji.

- Molila je lekare da joj urade abortus istog momenta, govorila je da je samohrana majka i da ne zna kako da se izbori ni sa troje dece. Međutim, oni su joj saopštili da se taj zahvat plaća s obzirom na to da je trudnoća u redu i da nema nikakvih komplikacija - zaključuje izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 5 godina

sta ako se placa kud ce bre da rodi jos jedno dete na svoju bedu da je cerka nekog guzonje ne bi platila nista kod nas sirotinje i onako sve placa

Rajko

pre 5 godina

Ima 25 godina i cerku ood 11... Ostala je u drugom stanju sa 13 godina?!

Svetlana

pre 5 godina

Tako ce se i ovde dodatno razmnozavati...pa kako tupavo ovi nasi razmisljaju.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija