• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

18.09.2018

09:38

(FOTO) VRANJANAC ZAPALIO SVOJ "JUGO" JER NIJE PROŠAO TEHNIČKI PREGLED?!

Vesti

(FOTO) VRANJANAC ZAPALIO SVOJ "JUGO" JER NIJE PROŠAO TEHNIČKI PREGLED?!

Podeli vest

U Bulevaru AVNOJ-a u Vranju, u noći između ponedeljka i utorka izgoreo je automobil "Jugo 45", vranjskih registarskih oznaka

Na licu mesta su pripadnici Policijske uprave Vranje, ali uviđaj još uvek nije urađen. Žrtava nije bilo, a za sada se ne znaju uzroci požara.

Požar su ugasili vatrogasci.

Automobil je u potpunosti izgoreo i to na trotoaru ispred tehničkog pregleda "Dunav osiguranja". Vranjem već kruže priče da je vlasnik možda sam zapalio auto jer nije prošao tehnički pregled.

Foto: S. T.

Foto: S. T.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 5 godina

Neverovatno koliko ste raspusten narod to se samo u drzavama desava gde pravni sistem uopste ne funkcionise EU 2025 ne EU2080

Mekinjar

pre 5 godina

Pozdrav da li su ostale čitave prednje gume i koliko sj novca, hvala!

Branko

pre 5 godina

" NAJBOLJE BI BILO AKO ZUTI DODJU NA VLAST DA UKINU TEHNICKE PREGLEDE POSTO LJUDIMA SMETA " !!!!?????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija