• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

19.09.2018

19:59

STOP NASILJU! POTRESNA ISPOVEST SEDMAKA IZ ZEMUNA! Mama, muče me u školi, UBIĆU SE KAO ALEKSA!

Vesti

STOP NASILJU! POTRESNA ISPOVEST SEDMAKA IZ ZEMUNA! Mama, muče me u školi, UBIĆU SE KAO ALEKSA!

Podeli vest

Mog sina trojica učenika svakog dana zadirkuju u školi. Govore mu da je sitan, glup i siromašan, rekla je majka sedmaka iz Zemuna koji trpi vršnjačko nasilje

Rugaju mu se što nema tatu, smeju mu se što nema patike od 15.000 dinara, psuju mu majku. Niko neće da sedi pored njega, u klupi je sam. Bacaju mu pernicu, a on dolazi kući plačući. Pre neko veče je toliko plakao i jecao, govorio je: „Mama, ja ne mogu to više da izdržim, ubiću se“. Van sebe sam od sekiracije i straha, bojim se da se mom sinu ne desi isto što i dečaku Aleksi Jankoviću, koji se ubio zbog nasilja u školi.

Ovim rečima se obratila Drita Devrnja, samohrana majka sedmaka koji ide u Osnovnu školu „Rade Končar“ u Zemunu.

Još prošle godine ona i sin su se zbog ovog problema javljali psihologu u školi. Tražili su da dečak promeni odeljenje, ali je ta opcija ostala po strani, pošto je mališan i dalje u 7/2.

- To je psihičko nasilje koje on više ne može da podnese. Kad je jedan dečak seo pored njega u klupu, svi su mu rekli da nije normalan što je pored mog deteta. Zbog toga se mali premestio, a moj sin i dalje sedi sam. On mi kaže: „Mama, kad me vređaju, ja mislim na nešto lepo, tako mi je rekao psiholog“. Mnogo se bojim. Pitala sam za prebačaj u 7/1, prvo su rekli da nije nikakav problem, međutim, sad kažu da je u tom odeljenju dečak koji ima problematično ponašanje i da je to razlog što moj sin ne može da pređe - priča zabrinuta majka i dodaje da je njen dečak čak deveta generacija iz njihove porodice koja pohađa ovu školu.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) STRAVIČAN PRIZOR U SJENICI! Majka i ćerka prerezale vene, iskrvarile u sobi!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Ako ne nikako drugacije, neka roditeljima dete pokaze one koji ga uznemiravaju pa da im priprete i ako treba za usi pa u policiju. Nijedan roditelj ne sme da dozvoli da mu dete bude muceno na ovaj ili onaj nacin. A ti tupani sto ga maltretiraju za sada jedu ocev hleb a u buducnosti videce kako ce "plivati".

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija