• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

20.09.2018

07:50

ŽESTOKA SVAĐA GEJ-PARA NA NOVOM BEOGRADU, MORALA DA INTERVENIŠE POLICIJA! Konzumiranje droge za silovanje završilo se davljenjem i grebanjem!

Vesti

ŽESTOKA SVAĐA GEJ-PARA NA NOVOM BEOGRADU, MORALA DA INTERVENIŠE POLICIJA! Konzumiranje droge za silovanje završilo se davljenjem i grebanjem!

Podeli vest

Drama je počela ujutru oko sedam sati, kad je Bojan R. (38) prijavio da ga je na Novom Beogradu davio i izgrebao partner Nenad R. (36)

- Policajci su odmah izašli na lice mesta, a na klupi ispred zgrade ugledali su dvojicu mladića. Međutim, čim je video patrolu, Nenad R. je ustao i pobegao. Njegov dečko je policajcima ispričao da su se on i Nenad posvađali, nakon čega je nasilnik nasrnuo na njega. Bojan R. je objasnio da je njegov partner potom popio drogu za silovanje GHB, od čega je postao agresivan - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, Nenad R. je potom dečku zapretio da će otići u stan i sve porazbijati, kao i da će se ubiti.

- Policijska patrola se odmah zajedno s preplašenim Bojanom R. uputila u obližnji stan. U jednom trenutku, dok su policajci bili u stanu, ispred vrata se pojavio Nenad R. Čim ih je ugledao, ponovo se dao u beg. Tad nastaje prava frka. Za njim je potrčao njegov dečko, koji se okliznuo na stepenicama i povredio ruku, dok je Nenad uspeo da pobegne - priča izvor.

Bojan R. je prevezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć, a samo nekoliko minuta kasnije njegov dečko pronađen je na ulici bez svesti.

- On je prevezen na odeljenje toksikologije na Vojnomedicinskoj akademiji. Policajci su u njegovoj torbici pronašli bočicu u kojoj je na dnu bilo malo tečnosti za koju se sumnja da je droga GHB - objašnjava sagovornik.

Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku, a Nenad R. je zbog teškog stanja u kojem se nalazi zadržan na bolničkom lečenju.

UBIO BOKSERA DA MU SE OSVETI ZBOG BATINA! Rasvetljeno ubistvo u restoranu u Kragujevcu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fantom

pre 5 godina

More ja bi to sve u rudnik - izlečio bih za 6 meseci - kažu to je bolest - nikada mi neće biti jasni takvi ljudi -

Izbori 2024

Vesti

Ministar Selaković na promociji kulturne razmene Srbije i Kine! Što planine i reke razdvajaju, prijateljstva spajaju
Politika

Ministar Selaković na promociji kulturne razmene Srbije i Kine! Što planine i reke razdvajaju, prijateljstva spajaju

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na promociji kulturne razmene Srbije i Kine sa temom „Što planine i reke razdvajaju, prijateljstva spajaju“ koju je, u okviru zvanične posete predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga našoj zemlji organizovala Kineska medijska grupa u saradnji sa Radio-televizijom Srbije da, zahvaljujući susretu na najvišem nivou, danas imamo sjajnu priliku da dodatno ojačamo domen kulturne saradnje.

07.05.2024

19:04

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija