• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2018

07:21 >> 08:10

POČINJE SUĐENJE SRBIMA ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU! Grčko tužilaštvo traži DOŽIVOTNU ROBIJU!

Vesti

POČINJE SUĐENJE SRBIMA ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU! Grčko tužilaštvo traži DOŽIVOTNU ROBIJU!

Podeli vest

Suđenje dvojici srpskih državljana okrivljenih za ubistvo američkog turiste Bakari Henderson (23) na grčkom ostrvu Zakintos treba da počne danas pred sudom u Patri

Sedmorica Srba u ovom slučaju optuženi su za učešće u prebijanju američkog turiste Bakarija Hendersona na ostrvu Zakintos u noći između 7. i 8. jula, od kojih su njih petorica u pritvoru u Grčkoj, dok se dvojica brane sa slobode.

Roditelji Hendersona zatražili su preko jedne od najvećih američkih TV stanica - CBS, maksimalnu kaznu za optužene jer jedino to, kako je rekao otac ubijenog mladića, može biti satisfakcija za porodicu. Oni su takođe najavili prisustvo na suđenju. 
 

ŠOK! BRAĆO GRCI, DA L' STE LUDI?! Za sedmoricu Srba na Zakintosu tužilaštvo traži DOŽIVOTNU ROBIJU!

Jedan od branilaca optuženih, advokat iz Beograda Zora Dobričanin Nikodinović, smatra da je neprimen bilo kakav pritisak na pravosudne organe Grčke.

 - Treba da se sudi u miru, bez bilo čijih pritiska i lobiranja, prema dokazima i u skladu sa zakonom
-  rekla je Dobričanin Nikodinović Tanjugu.

Petorici osumnjičenih je nakon incidenta određen pritvor do početka suđenja koji po grčkim zakonima može da traje do 18 meseci, dok se druga dvojica brane sa slobode.

BRANILAC OPTUŽENIH U SLUČAJU ZAKINTOS: Srpski momci NEĆE DOŽIVOTNO ROBIJATI, čak ni ako se dokaže da su počinili TEŠKO UBISTVO!

Njima se na teret stavlja teško ubistvo izvršeno u noći između 7. i 8. jula kada je u tuči u klubu "Bar kod", u mestu Laganas, na smrt pretučen 23. godišnji američki student Bakari Henderson.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Odrzavanje instalacija

pre 5 godina

Zbog cega da im sude?Pa Amerikanci su nas bombardovali i nisu odgovarali.Zbog cega bi neki Srbin odgovarao za smr nekog Amerikanca?

Bez komentara

pre 5 godina

Israga je ustanovila da je jedan od aktera imao i "bokser" na ruci i da je nesrećni mladić umor za 11 sekundi od jednog udarca nogom u glavu, a u optužnici je podvučeno da su i tada, iako je mladić bio u nesvesti, nastavili da ga udaraju nesmanjenom žestinom. ".... Slede još dva udarca nogom u glavu koje nanosi devetooptuženi i, na kraju, iživljavanje nad već mrtvim telom sa dva udarca u glavu završava deseti počinilac koji do sada nije identifikovan

Stojan

pre 5 godina

U mnogim drzavama smrt od jednog udarca se tretira kao nesretni slucaj. Tu nema nikakav predumisljaj nego se taj Amerikanac potukao sa jacem koji ga je udario i Amerikanac zavrsio mrtav. Steta mladog coveka ali se oni ponasaju isuvise izazivacki.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija