• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

21.09.2018

09:31

STRAŠNA SMRT! Berač kukuruza usmrtio poljoprivrednika kod Petrovca na Mlavi!

Vesti

STRAŠNA SMRT! Berač kukuruza usmrtio poljoprivrednika kod Petrovca na Mlavi!

Podeli vest

U četvrtak rano ujutru, u Knežici kod Petrovca na Mlavi, dogodila se tragedija u kojoj je život izgubio Mališa Radošević (45) iz Knežice, kada ga je berač kukuruza, zahvativši mu odeću, povukao i usmrtio, potvrđeno je u požarevačkoj poliiji

Mališa Radošević zvani Miša iz Knežice kod Petrovca na Mlavi, smrtno je nastradao u četvrtak oko 5 časova ujutru, dok je pokušao da popravi nešto na beraču, dok je berač još radio.

- Nesrećni poljoprivrednik dok je brao kukukuruz na svojoj njivi u jednom trenutku primetio je da berač nepravilno radi. On je nesmotreno i neoprezno, ne isključivši rad traktora i berača, sišao iz kabine i pokušao da otkloni kvar. U jednom trenutku kardan koji je povezivao traktor i berač zahvatio je Mališinu odeću i povukavši ga sebi, rotirajući prosto samleo. Užasnu smrt nesrećnog čoveka nije imao ko da spreči, niti ko da mu pomogne, pošto je na njivu došao sam da bere kukuruz. Ekipa za uviđaj policije i hitna pomoć došli sun a lice mesta, a lekari mogli su samo da konstatuju Mališinu smrt. Pošto se radi o takozvanoj zadesnoj smrti, nije naređena obdukcija i telo je predato porodici radi sahrane - opisuje naš izvor iz policije kako se desila nesreća.

Inače, Mališa je u četvrtak, oko 4 časova izjutra otišao na njivu da obere kukuruz beračem. Njegova majka se uplašila kada je videla oko 8 časova da ga još nema da se vrati sa njive,  i odmah je poslala jednog komšiju iz Knežice da proveri da mu se nešto nije desilo. Kada je ovaj stigao na njivu oko 12 časova, nesrećnog Mališu, gotovo smrskanog, zatekao je u beraču. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija