• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/informer.rs

23.09.2018

11:07 >> 11:44

IGOR (29) IZBO OCA NOŽEM! Posle krvavog pira izašao da prošeta kuče, pa uhapšen u parku

Vesti

IGOR (29) IZBO OCA NOŽEM! Posle krvavog pira izašao da prošeta kuče, pa uhapšen u parku

Podeli vest

Stravičan zločin odigrao se u petak oko 17 časova Beču kada je Igor Stević (29) kuhinjskim nožem usmrtio oca Karla Stević (51), pa nakon krvavog pira izašao iz stana da prošeta kuče.


Kako se saznaje, porodica Stević imaju austrijsko državljanstvo, a rodom su iz Salakovca kod Malog Crnića. Već dugo godina žive i rade u Beču, a u svoje rodno selo dolaze samo dok su na odmoru.

Prema poslednjim saznanjima, rođaci porodice Stević kažu da je do ovog krvavog pira navodno došlo nakon svađe koja je izbila između Karla i njegovog sina Igora.

- Igor je navodno koristio opojne droge, pa je njegov otac koji se pre neki dan vratio sa odmora iz Srbije, u petak uveče nakon što se vratio s posla posvađao sa Igorom jer ga je molio da krene na lečenje, a on je odbio - kažu rođaci.


Kako nezvanično saznaje TPKnews od izvora iz austrijske policije, Igor je već bio uhapšen nekoliko puta zbog droge.

- Nakon svađe, Igor je ušao u kuhinju, uzeo nož koji je stajao na stolu, prišao je svom ocu s leđa dok je ovaj kuvao kafu i zadao mu višestruke rane nožem. Nakon toga pozvao je svog brata i rekao mu je da je ubio oca. Njegov brat je odmah alarmirao policiju. U međuvremenu kako policija i hitna nisu brzo stigle, Igorova majka vratila se kući iz šetnje i pronašla supruga sa ubodnim ranama u kuhinji - rekao je izvor iz austrijske policije.

Hitna pomoć je pokušala da reanimira žrtvu, ali na žalost bezuspešno, lekari su mogli samo da konstatuju Karlovu smrt. Policija je potvrdila da je Karlo zadobio višestruke rane nanete nožem.

Prema poslednjim saznanjima, 20 minuta kasnije, osumnjičeni je uhapšen u obližnjem parku dok je šetao kuče.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rasa

pre 5 godina

Pitanje za sve a pogotovu roditelje sta ce sin od 29.godina sa roditeljima ,Trebao bi biti sa svojom porodicom a ne kod roditelja

Ljube

pre 5 godina

Tačno tako, parazit pa još i narkoman. Gde su sad oni što kažu kriv je AV i beda u Srbiji što se ljudi ubijaju? Ovaj u Austriji sigurno nije bio beda nego obična bitanga i nezahvalni parazit ... Tužno, čovek je verovatno proveo skoro ceo život rintajući u Astriji da obezbedi bolji život

Dida

pre 5 godina

Ovaj ce da vam nasledi Arkana odmah neka jebe Cecu I na bajcetinskome kazanu Toma da mu prikacI orden

nK

pre 5 godina

pa pogledaj ti molim te samo tu facu.....fura decko imidz... ja bi tebe mali u rudnik uglja da zaradjujes sebi leb da prezivis,..ne bi ti meni u zator

sankilot

pre 5 godina

Стасавају генерације које су плод оне " филозофије" о "правима детета" . Тек ће да дођу најударнији клинци! Где сте сад бајни педагози и психолози ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija