• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

25.09.2018

08:25 >> 08:30

(FOTO) REKLA MU JE "PI*KO DETE NIJE TVOJE", A ONDA JE ON UZEO NOŽ I ZARIO GA BILJANI U SRCE! Danas počinje suđenje Siniši Radovančevu za svirepo ubistvo supruge

Vesti

(FOTO) REKLA MU JE "PI*KO DETE NIJE TVOJE", A ONDA JE ON UZEO NOŽ I ZARIO GA BILJANI U SRCE! Danas počinje suđenje Siniši Radovančevu za svirepo ubistvo supruge

Podeli vest

Siniša Radovančev (50) iz Ilandže kod Pančeva, koji je 21. novembra 2017. jednim ubodom nožem u grudi ubio svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30), danas će u Višem sudu u Pančevu prvi put govoriti o tom zločinu

Njemu je navodno na prethodnom pretresu pozlilo, zbog čega su njegovi branioci Miroslav Todorović Šera i Jelena Zakonović tražili odlaganje, kako bi se pripremio za svedočenje.

Stravičan zločin odigrao se u iznajmljenom stanu u Pančevu na Aranđelovdan, dok je Biljana Mijatović proslavljala 30. rođendan. Ubistvu je prethodila burna svađa supružnika oko novca, posle čega je Siniša zgrabio nož i zario ga Biljani u srce.

NI TRUNKE KAJANJA! KRVNIK IZ PANČEVA na saslušanju kod Višeg tužioca samo POGNUO GLAVU I ĆUTAO!

On je, navodno, bio pijan, a posle zločina je pozvao policiju, mirno izašao ispred zgrade i sačekao patrolu, koja mu je stavila lisice na ruke. Biljanina ćerka (12) iz prvog braka prisustvovala je svađi koja je izbila uoči brutalnog zločina, a posle tragedije je iznela svoju sestru, staru svega 20 dana, koju je njena majka Biljana dobila sa Sinišom. 

Foto: Informer

Kobna svađa je izbila posle rođendanskog ručka, a ubistvo se dogodilo oko pola sata kasnije.

- Biljana je navodno optuživala muža da sav novac sa privatne farme krava daje svom sinu iz prvog braka i snaji. Napadala ga je govoreći mu "da je pi*ka". Dok je sedeo na stolici, rukama ga je uhvatila oko vrata i grebala ga noktima. Pljunula ga je u lice i rekla: "Pi*ko, ja se tebe ne bojim!", a on joj je uzvratio da se skloni od njega da je ne bi ubio. Tada je njena ćerka iz prvog braka ušla u kuhinju i pitala: "Koga ćeš ti da ubiješ?", na šta joj je on uzvratio da ide da čuva sestru. Kada je devojčica izašla i zatvorila vrata, Biljani je rekao: "Idi uzmi ono dete, je*ale te pare više!" Dok su stajali na sredini kuhinje, ona je navodno ponovo nasrnula na njega, govoreći mu: "Pi*ko jedna nesposobna! Ni dete nije tvoje, go*no matoro, mrzim te, ne mogu očima da te vidim!", posle čega je Siniša zgrabio nož - piše Alo.

Siniša je neposredno posle hapšenja tvrdio da mu je tokom žučne svađe sa ženom pao mrak na oči i da nije mogao da premota film i da se seti da li je i kako je uzeo nož. Prvo čega se seća posle njenih uvreda, kako je tvrdio, bili su policajci koji su mu stavili lisice i hladan vazduh koji ga je zapahnuo. Rekao je da se ne seća da je zvao policiju i rekao im da je zaklao Biljanu, već da je od njih saznao da je Biljana usmrćena.

Brat hoće da usvoji polusestru

Obe devojčice, Biljanina ćerka iz prvog braka i beba koju je dobila sa Sinišom, smeštene su u hraniteljsku porodicu posle zločina.

- Sinišin sin iz prvog braka je podneo zahtev da usvoji bebu, koja je imala nepunih mesec dana kada joj je majka ubijena. On govori: „To je moja sestra, hoću da je gajim!” Ima sve uslove, a njegova žena i dve ćerke su takođe saglasne, ali njegov zahtev još nije uzet u razmatranje - kaže naš izvor.

Foto: Informer

Siniša je Biljanu upoznao pre četiri godine, dok je radila kao konobarica. Ubrzo se razveo i počeo da živim sa njom. Na početku veze mu je ispričala da je imala teško detinjstvo, da je otac zlostavljao celu porodicu, a nju i brata izbacivao iz kuće. Zbog toga je prema njoj bio popustljiv i vraćao joj se uprkos čestim svađama. 

- Kupovao joj je brendiranu garderobu, skupe telefone, plaćao joj kozmetičke tretmane i ispunjavao joj gotovo sve želje. Izdržavao joj je i ćerku, pošto je sa bivšim mužem vodila rat oko alimentacije. Posle jedne čarke Biljana ga je udarila i polomila mu zub, zbog čega je morao da ga izvadi. Kada je videla šta je uradila, i ona se uplašila. Molila je Sinišu da joj oprosti i on joj se vratio. U tim situacijama je i on znao da plane. Govorio bi joj: "Skloni se, budalo, udariću te, ubiću te jednim udarcem!" Često je odlazio iz kuće samo da ga ne bi isprovocirala i da ne bi napravio neko zlo, ali se to na kraju ipak dogodilo - tvrdi Sinišin rođak za Alo.

Neposredno nakon ubistva, Sinišin sin Srđan je rekao da sa ocem uopšte nije bio u kontaktu.

- Čuo sam šta je uradio i mogu samo da kažem da mi je mnogo žao te žene, ali ja stvarno sa njim nemam ništa! Sa ocem se nisam čuo mesec dana. Čuo sam i da sam dobio sestru, ali me on nije zvao da mi to kaže ili da me pozove da vidim bebu - rekao je Srđan.

Žena mu polomila laptop i menjač

Siniša Radovančev je od septembra 2017. izdržavao kaznu od osam meseci kućnog pritvora zbog nanošenja teških telesnih povreda u opštoj tuči iz 2006. godine. Biljana je tada bila trudna, a porodila se 22. oktobra 2017. godine, svega mesec dana pre svoje smrti. Kako piše Alo, Siniša je u to vreme Biljanu prijavljivao policiji zbog toga što mu je izgrebala auto i polomila laptop i menjač automobila.

- Biljana ga je i fizički napadala, ali to nije hteo da prijavi da je ne bi odvojili od dece. Tada je, navodno, pretukla svoju ćerku iz prvog braka zbog ocena i pretila joj da će je poslati u dom - navodi Alo.

 

(FOTO) UBIO SUPRUGU ZBOG MLEKA?! Šta se krije iza STRAVIČNOG ZLOČINA u pančevačkom naselju Sodara!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagi

pre 5 godina

Seča se svake "njene psovke", a ne seca se kako je uzeo noz. Dobro ga posavetovao advokat Jakovljevic.

MIhajlo

pre 5 godina

Mozete li jos malo da pljujete po mrtvoj zeni,cilj je svima jasan,pustice ubicu na slobodu jer je pun ko brod,potplatice koga treba.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59