• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

27.09.2018

08:51

SVI SU UMRLI U TOJ KUĆI! Zlo se vratilo u Kajtasovo, MALA MILICA ŽIVELA NA UKLETOM IMANJU?!

Vesti

SVI SU UMRLI U TOJ KUĆI! Zlo se vratilo u Kajtasovo, MALA MILICA ŽIVELA NA UKLETOM IMANJU?!

Podeli vest

Misteriozna smrt male Milice Bogdan (9) iz Kajtasova zavila je celo selo u crno. Devojčicu koju meštani sela kod Bele Crkve opisuju kao nasmejanu i vedru, uvek spremnu za igru i druženje, porodica danas sahranjuje

Iako potreseni i u bolu, familija i komšije ne mogu da se otmu utisku da je Miličina smrt došla kao grom iz vedra neba. Sumnja se da je uzrok smrti trovanje vodom iz bunara. Međutim, meštanka koju smo sreli tvrdi da je reč o ukletoj kući.

- Tu je živeo moj dever. Imao je troje dece, ali su svi do jednog umrli u toj kući - kaže kuma porodice Bogdan.

Nikad nije bilo problema sa vodom

Dragan Popović, direktor Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi, kaže da za sve godine koje živi u tom mestu nije bilo problema sa vodom, ni u Beloj Crkvi, ni u okolini.
- Porodica prima socijalnu pomoć, ogrev i pakete s hranom. Užina i knjige za decu su besplatne. Milica je bila veoma društvena, kao i ostala deca. Njeni roditelji, posebno otac, na nadnicu rade sve poljoprivredne poslove, majka održava higijenu i brine se oko kuće - navodi Popović i dodaje da će Centar pokriti i trošak sahrane.

Ona navodi da se u pre pola veka dogodila tragedija slična ovoj koja je pogodila porodicu Bogdan.

- Jeste bilo pre 50 godina, ali je to bila strašna tragedija. Isto ovako, sve je bilo čudno. Dever je nakon smrti dece prodao imanje. Nije mogao da podnese tu kuću. Mislim da je ukleta - ispričala je kuma kroz suze.

Malu Milicu, kako navodi, videla je poslednji put u subotu.

- Vozila je bicikl na ulici. U prolazu me je pozdravila. Kao da je sada ovde gledam, ne mogu da verujem da je nema. Svi smo je mnogo voleli. Bila je mnogo dobro dete. Jedina sreća u nesreći, ako tako može da se kaže, jeste ta da su dečaci, koliko čujem, dobro - navodi ona.

Prvi komšija porodice devetogodišnje Milice kaže, iako se radi o socijalno ugroženoj porodici, da je reč o ljudima i deci za primer.

MISTERIOZNA SMRT! MALA MILICA (9) UMRLA pošto se OTROVALA VODOM IZ BUNARA?! Njena dva brata HITNO PREBAČENA U TIRŠOVU!

- Mene je zatekla smrt deteta, i to tako iznenada. Video sam je kako se igra s vršnjacima na ulici, a posle čujem malecka umrla. Pa kako?! Navodno, voda nije kako treba. Manite me te priče, svi mi ovde pijemo tu vodu, uostalom i ostatak te porodice... Doktori treba da saopšte istinu, kakva god da je. Miličin otac je vredan čovek, ide radi na nadnicu gde god šta ima, ne libi se posla. A majka je pedantna žena, brine o deci najbolje što može. Uslovi kod njih u kući su u redu, ljudi žive i u mnogo gorem - kaže komšija za kuću u kojoj je Milica živela sa roditeljima, dva brata i još četvoro dece.

Podsetimo, devetogodišnja Milica umrla je u nedelju u Opštoj bolnici u Vršcu, a lekari sumnjaju da je uzrok smrti trovanje vodom iz lokalnog bunara. Primljena je u bolnicu sa visokom temperaturom i povraćanjem, a ubrzo je preminula. Miličina dva brata primljena su sa istim simptomima, a zatim su prebačena za Beograd. Dečaci su van životne opasnosti.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 5 godina

Nije se zlo vratilo nego su dosli naprednjaci zajedno sa informerom pa nam deca umiru od siromastva

Jovan

pre 5 godina

Ovo je nagađanje od čega je Milica umrla trba pronaći uzrok a ne od vode od kozijeg mleka ukleza kuća zar ovo ni je 21-vi vek trebali gatati i li nagađati ili zat ßto je siromašna porodica pa nije bitno !(nadam se da će te ovo napisati ili i ovo nije podobno-,,admini" !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija