• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2018

15:47

NIJE USPEO DA PREVARI CARINIKE! Pokušao da se ukrca na avion sa 22.500 neprijavljenih dolara

Vesti

NIJE USPEO DA PREVARI CARINIKE! Pokušao da se ukrca na avion sa 22.500 neprijavljenih dolara

Podeli vest

Carinici su na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" sprečili jednog putnika da sa punim džepovima neprijavljenih deviza otputuje iz Srbije u Libiju, saopštila je danas Uprava carine


Državljanin Libije (39), koji je na privremenom boravku u Srbiji od 2009. godine, uputio se juče u svoju matičnu zemlju i čekirao se za let ka Istanbulu. 

Kada je došao na red za carinsku kontrolu, izjavio je da kod sebe ima 10.000 evra, što je suma koja bez prijavljivanja može da se iznese iz zemlje. 

Međutim, detaljnim pregledom u džepu jakne koju je nosio sa sobom, carinski službenici pronašli su još 22.500 američkih dolara koje taj libijski doktorant nije prijavio.


Iz Carine podsećaju putnike da sav novac iznad 10.000 evra u gotovini treba da prijave prilikom prelaska granice, bilo da se radi o iznosu ili unosu deviza. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija