• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

28.09.2018

19:02

UŽAS U TRSTENIKU! Supružnici se otrovali sonom kiselinom, BORE IM SE ZA ŽIVOT!

Vesti

UŽAS U TRSTENIKU! Supružnici se otrovali sonom kiselinom, BORE IM SE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

Saša Vuković star 48 godina i njegova supruga 40-godišnja Ruža Vuković pronađeni su bez svesti u stanu u Cajkinoj ulici u Trsteniku

Prvi rezultati istrage ukazuju da su se njih dvoje najverovatnije otrovali  sonom kiselinom, pod za sada nepoznatim okolnostima.

Hitno su transportovani u bolnicu u Trsteniku.

Prema podacima iz Opšte bolnice u Kruševcu, gde je bračni par doveden u dosta teškom stanju, Saša i Ruža su van životne opasnosti.

Kako nezvanično saznajemo, slučaj je prijavljen danas nešto psole 15 časpova.

Nesrećna žena je nakon što je popila otrov ,povraćala sukrvičan sadržaj, a njenom suprugu je stanje bilo sve lošije i u sanitetu koji je iz Trstenika jurio ka Kruševcu.

Prema nekim pričama, supružnici su imali neke finansijske poteškoće, ali i private probleme, što se ispituje, a saznajemo da je već u stanu pronađeno opropštajno pismo.

Istraga je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radnik

pre 5 godina

Ovo su vlasnici turisticke agencije MILLENIUM iz Trstenika. Trenutno imaju turiste po celoj Evropi, a hoteli nisu placeni , kao i nasim strankama u Veneciji, gde je vodic uzeo pare za fakultativne izlete, a nije izdao priznanice, i sa tim parama placa boravak u hotelu. Strasno. Vise se ne moze opstati od prevarantskih agencija organizatora putovanja. Kontaktirajte YUTU, jer oni su upoznati sa celom situacijom oko agencije Millenium.

Tina

pre 5 godina

Sram Vas bilo za neistinitu informaciju i zlonameran komentar na račun agencije koja radi bez ijedne pritužbe u poslednjih petnaest godina. Sramite se komentara na račun vlasnika agencije koje ne poznajete...A ukoliko radite za konkurentsku agenciju sram Vas bilo što koristite trenutak da narusavate imidž agencije koja na našim prostorima posluje poslednjih petnaest godina bez ijedne pritužbe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija