• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

01.10.2018

08:03

ISAKOVIĆA PREBILI CIGLAMA, PA MU PUCALI U OBE NOGE! Divljački napad na bivšeg vođu "Alkatraza" na Zvezdari, ON NEĆE DA SARAĐUJE S POLICIJOM!!

Vesti

ISAKOVIĆA PREBILI CIGLAMA, PA MU PUCALI U OBE NOGE! Divljački napad na bivšeg vođu "Alkatraza" na Zvezdari, ON NEĆE DA SARAĐUJE S POLICIJOM!!

Podeli vest

Nekadašnji vođa navijačke grupe "Alkatraz" Marko Isaković (30) povređen je juče u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu dok je bio u društvu devojke

Marko Isaković (30) iz Beograda, nekadašnji vođa navijačke grupe "Alkatraz", ranjen je juče hicima iz pištolja u noge u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari.

Kako se saznaje, zasad nepoznati napadači su u Isakovića pucali oko 13 časova, a sumnja se da su ga neposredno pre toga pretukli ciglama.

- Drama je počela u Ulici Dimitrija Tucovića, gde su nepoznate osobe nasrnule na bivšeg vođu navijača Partizana. Nakon što su ga pretukli, neko od njih je potegao oružje i ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu, pogodivši ga u noge.

Tako ranjen i krvav, Isaković je uspeo da pobegne u obližnju Ulicu Marka Oreškovića, gde je ušao u svoj automobil i odvezao se u bolnicu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini mesta obračuna - navodi izvor iz istrage i dodaje da je ranjeni, navodno, bio u društvu ženske osobe, koja je policiji ispričala šta se dogodilo.

VATRENI OKRŠAJ U CENTRU BEOGRADA! Muškarac upucan u obe noge u Dimitrija Tucovića

Isaković, kako se nezvanično saznaje, nije želeo da sarađuje s policijom, niti da otkrije da li sumnja ko bi mogao da ga napadne.

Komšije iz ulice u kojoj je ranjen Isaković kažu da su bili zapanjeni kada su videli policijske automobile ispred svojih kuća.

- Bio sam u svom stanu u tom periodu i nisam ništa čuo. Ipak, ovo je prometni deo grada i teško je čuti bilo šta osim saobraćaja. Videvši policijska vozila parkirana ispred kuće, odmah sam izašao da proverim šta se dešava. Tada sam saznao da je neki mladić upucan u noge - kaže žitelj Zvezdare.

Ranjeni Isaković poznat je policiji i ranije je bio hapšen. On se sumnjičio da je 22. oktobra 2011. godine na Novom Beogradu bio saučesnik u ubistvu Ivana Perovića (20), navijača grupe "Zabranjeni". Međutim, on je kasnije pred sudom oslobođen te optužbe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija