• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

02.10.2018

09:50

DECA SAŠE POPOVIĆA SVEDOČILA O PLJAČKI: Pravilo u našoj kući je da VRATA ZAKLJUČA ONAJ KOJI POSLEDNJI IZAĐE!

Vesti

DECA SAŠE POPOVIĆA SVEDOČILA O PLJAČKI: Pravilo u našoj kući je da VRATA ZAKLJUČA ONAJ KOJI POSLEDNJI IZAĐE!

Podeli vest

Danijel (30) i Aleksandra (18) Popović, deca direktora Granda Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović, saslušana su juče u Trećem osnovnom tužilaštvu u nastavku istrage koja se vodi u slučaju pljačke njihove kuće na Bežanijskoj kosi, za koju je osumnjičen Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže

Osumnjičeni Stojičić je, podsetimo, uhapšen sredinom avgusta zbog sumnje da je iz kuće direktora "Granda" ukrao nakit i satove u vrednosti od 100.000 evra, kao i pištolj koji je Popović imao u legalnom posedu.

Popovići su saslušani juče u svojstvu svedoka, ali njihovi iskazi nisu otkrili ništa novo u vezi sa pljačkom. Tužilac je najpre ispitao Danijela Popovića, koji je sin Suzane Jovanović iz prvog braka.

- Tog dana otišao sam na posao, kao i svakog dana. Uvek odlazim u uobičajeno vreme, pa se nikome nisam ni javio. Znao sam da je neko ostao iza mene, pa vrata nisam zaključavao, jer je pravilo da onaj ko poslednji izađe zaključa vrata. Takođe, imamo sigurnosnu kapiju koja se automatski zaključava i koja ne može da se otvori bez ključa - pojasnio je Danijel.

OSTAVIO SAM KUĆU SAŠE POPOVIĆA OTKLJUČANU PRE PLJAČKE! Šokantno priznanje pevača DEJANA ĆIRKOVIĆA ĆIRE!

Iskaz je potom dala i ćerka direktora "Granda", koja je potvrdila priču svog brata, tvrdeći da je i ona po izlasku iz kuće mislila da je neko ostao unutra, pa iz istih razloga nije zaključala vrata.

Prošle nedelje, podsetimo, saslušan je i prijatelj porodice, pevač Dejan Ćirkovic Ćira, koji je u vreme kad je bila pljačka bio gost u kući Popovića. On je rekao da je po odlasku na koncert Saše Matića verovao da su Popovićeva deca ostala u vili, pa da ni on nije zaključao vrata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

SVI SU NEŠTO MISLILI A MOŽDA JE NEKOM OD NJIH ZAFALILA LOVA.

Nikola M

pre 4 godine

Tako je to kada u porodici svako ide na svoju stranu. To u stvari i treba da je tako jer odrasli ljudi tbju biti nezavisni, ali kada sa nekim zivis pod istim krovom, osnovno je pravilo kada krenes negde ili dodjes od nekud da se javis onom ko je tu ili da proveris ima li koga u kuci. Nikad nisam izasao negde, a da se nisam javio gde idem i kada se od prilike vracam. Danasnje vreme ubija tu porodicnu bliskost i odnos.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija