• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. I.

02.10.2018

21:30

VUKOVIĆI SE OTROVALI, PRETILI IM UTERIVAČI DUGOVA: Otkriven razlog jezivog pokušaja samoubistva bračnog para iz Trstenika?!

Vesti

VUKOVIĆI SE OTROVALI, PRETILI IM UTERIVAČI DUGOVA: Otkriven razlog jezivog pokušaja samoubistva bračnog para iz Trstenika?!

Podeli vest

Saša (48) i Ruža (40) Vuković, vlasnici turističke agencije "Milenijum" iz Trstenika, otrovali su se mišomorom i sonom kiselinom zato što su im uterivači dugova pretili smrću, pokazali su prvi rezultati istrage

Supružnici su u petak uveče popili otrov, a kao motiv su se pominjali veliki dugovi njihove agencije. Međutim, prema tvrdnji komšija, problemi ovog bračnog para bili su još veći, jer su u ulazu zgrade gde žive u nekoliko navrata viđeni muškarci sa kapuljačama koji su dolazili na vrata njihovog stana i tražili od njih novac.

Sumnjivi tipovi

Dosadašnja istraga utvrdila je da su računi Vukovića u blokadi oko milion dinara, međutim sumnja se da su dugovi daleko veći.

Pozajmljivali od zelenaša?

Proverava se da li su Vukovići pozajmljivali novac na kamatu, pa kada nisu imali da vrate, nabacili su sebi za vrat uterivače dugova

- Zna se da su Saša i Ruža Vuković bili dužni partnerima sa kojima su organizovali turistička putovanja, ali izgleda da to nije sve. Sada se proverava da li su pozajmljivali novac na kamatu od zelenaša i da li ih je to uvelo u još veće probleme. Imamo očevice koji su videli nepoznate ljude kako dolaze kod njih na vrata stana u centru Trstenika gde su živeli - kaže naš izvor iz istrage.

 

Ove informacije potvrđuju i najbliže komšije Vukovića. Oni kažu da su čuli raspravu Saše sa nepoznatim ljudima koja se vodila oko novca.

- Dvojica momaka sa kapuljačama i podignutim kragnama, maskirani tamnim naočarima, viđeni su u njihovoj zgradi. Raspitivali su se gde žive Vukovići, a zatim su odlazili gore i zvonili na njihova vrata. Posle se čulo da se raspravljaju sa Sašom i da se pominje neki novac. Verovatno su tražili od njih da vrate dugove - rekla je komšinica Vukovića koja je tražila da ostane anonimna.

Saša i Ruža i dalje kritično

Bračni par Vuković i dalje je u kritičnom stanju, a lekari u Opštoj bolnici u Kruševcu danonoćno se bore za njihov život. Njima su mišomor i sona kiselina teško oštetili jednjak i želudac.
- Saša je i dalje životno ugrožen i njegovo stanje je izuzetno teško, dok se Ruža polako oporavlja i ima dosta veće šanse da preživi - rekli su nam u bolnici u Kruševcu.

 

Inspekcija u agenciji

U turističkoj agenciji "Milenijum" juče je bila inspekcija iz Kruševca koja je pregledavala kompletno poslovanje firme. Radnica u agenciji nije htela da priča o dugovima, samo je naglasila da se putnici koji su boravili na letovanju u Grčkoj preko "Milenijuma" vraćaju bez problema.

JEZIVA PRIČA STRAVIČNA SUDBINA BRAČNOG PARA VUKOVIĆ IZ TRSTENIKA: Popili sonu kiselinu i mišomor zbog duga turističke agencije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Tako to ide kad ljudi pokušavaju da izigravaju face a nema kera za šta da ih ujede. Narodna poslovica lepo kaže "koja ptica visoko leti, nisko pada" ... Nikad mi neće biti jasno gde je ljudima mozak kad se zadužuju kod zelenaša a svesni su da nemaju niti će imati odakle da vrate dugove.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija