• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2018

23:42

RASVETLJEN NAPAD NA CECINU KUĆU: Automobilima pokušali da razvale vrata, META BIO PEVAČICIN SIN VELJKO?!

Vesti

RASVETLJEN NAPAD NA CECINU KUĆU: Automobilima pokušali da razvale vrata, META BIO PEVAČICIN SIN VELJKO?!

Podeli vest

Policija traga za Nemanjom Arsenovićem Arsom (32) koji je sa Senadom Mahmutijem automobilima pokušao da razvali vrata vile Svetlane Ražnatović na Dedinju. Moguće da je na meti napada bio i Cecin sin Veljko

Beogradska policija traga za Nemanjom Arsenovićem Arsom (32) i Senadom Mahmutijem (30) zbog sumnje da su u nedelju automobilom pokušali da razvale vrata na kući folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju! Motiv napada, koji je Ceca nazvala terorističkim, još se utvrđuje, ali se sumnja da je meta napada, pored Cece, bio i njen sin Veljko!

Brza akcija MUP

Ceca, inače, živi u vili na Dedinju sa decom i sa porodicom svoje sestre. U nedelju u zoru probudilo ih je nekoliko snažnih prasaka, a na snimcima sa nadzornih kamera videlo se kako jedan karavan i dva "mini-kupera" udaraju u donji deo pevačicine kuće u Ulici Ljutice Bogdana.

Ceca je zahtevala od policije da što pre pronađe napadače!

- Istraumirali su mi sestriće, koji su spavali u sobi koja je odmah iznad tih vrata. Kakvo je to vandalsko ponašanje? Šta da su se srušili stubovi? Šta da se sestrićima Iliji i Petru nešto dogodilo? Ne želim to ni da zamislim! Neću više da tolerišem takvo maltretiranje - bila je ogorčena Ceca posle napada.

Brzom reakcijom policije, posle samo tri dana, vandali su identifikovani, a traga se za njihovim saučesnicima.

- Reč je o Nemanji Arsenoviću Arsi i Senadu Mahmutiju, za kojima je raspisana potraga zbog nasilničkog ponašanja. Istraga još traje, pa će se vrlo brzo utvrditi ko im je pomagao. O tačnim motivima je još rano govoriti, ali vrlo je moguće da je osim Cece i njen sin Veljko bio na meti, jer se druži sa osobama koje su u sukobu sa Arsenovićem i Mahmutijem. Sve je, kažem, još u fazi istrage - naveo je naš izvor.

Ceca: Hvala policiji i medijima


Ceca je juče zahvalila policiji na brzoj reakciji.

- Obratila sam se državnim institucijama zato što verujem u njih. Zadovoljna sam efikasnošću policije. Ovim putem bih htela da zahvalim svim medijima koji su u ovoj situaciji bili uz moju porodicu i mene - rekla je Ceca za Informer.

Podsetimo, Arsa je hapšen krajem januara prošle godine zajedno sa Lazarom Vukićevićem (27) nakon što je ispred beogradskog kluba na Terazijama pištoljem ranio Nikolu Vavića (28), brata vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića. Navodno su te noći Vavić i njegov prijatelj provocirali Arsu i njegovog druga, pa je i u samom klubu najpre došlo do guranja, ali malo kasnije i do pucnjave.

Arsenović, inače, ima debeo dosije u policiji, a otvoren mu je još kad je imao samo 14 godina. Od 2000, u narednih šest godina, pisano mu je čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice, da bi 2006. dobio i krivičnu prijavu za teško ubistvo. Naime, suđeno mu je zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanja njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. u blizini stadiona "Marakana". Prvostepenom presudom osuđen je na deset godina zatvora, ali mu je kazna 2013. smanjena na sedam godina. Međutim, pošto mu je suđeno u odsustvu, presuda mu je ukinuta, pa mu je ponovo suđeno i na kraju je oslobođen krivice!

Hapšen i za drogu

Arsenović je, takođe, osuđivan je i za trgovinu narkoticima. Presuda na 10 meseci zatvora bila je epilog hapšenja iz 2005, kada je Arsa pao sa Draženom Dragašem Lurcom, jednim od vođa Zvezdine navijačke grupe, i to dok su dilovali marihuanu u dvorištu jedne osnovne škole na Vračaru. Osim toga, Arsenović je hapšen i sa Ivanom Bogdanovim, takođe vođom jedne Zvezdine navijačke grupe, zbog nasilja na fudbalskim utakmicama. Za to delo, međutim, nije osuđen.

OGLASILA SE CECA O OTKRIVANJU NAPADAČA: Ovo nije Divlji zapad nego Beograd! Učiniću sve što je u mojoj moći da odgovaraju!

 

 

(VIDEO/FOTO) POGLEDAJTE SNIMKE VANDALSKOG NAPADA NA KUĆU CECE RAŽNATOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatko

pre 5 godina

Sve sudije koje su mu sudile treba dobro proveriti i oterati na robiju da odrobijaju za njega. Pa da vidimo da li ce ostali tako lako da pustaju na slobodu takav olos.

Ljube

pre 5 godina

Sva je prilika da bi mi trebali da u Srbiju dovedemo i postavimo tužioce i sudije iz inostranstva jer ovi naši su gotovo svi kupljeni i korumpirani. Da li iko normalan može da zamisli da je čovek koji je ubica, narko diler, nasilnik i ko zna šta još na slobodi među ljudima umesto na doživotnoj robiji? Nema nam spasa ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija