• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

04.10.2018

21:35 >> 21:56

(FOTO) POLUGO MUŠKARAC POKUŠAO DEVOJČICU DA UVUČE U KOLA: Horor u Novom Sadu, policija ispituje slučaj!

Vesti

(FOTO) POLUGO MUŠKARAC POKUŠAO DEVOJČICU DA UVUČE U KOLA: Horor u Novom Sadu, policija ispituje slučaj!

Podeli vest

Dvanaestogodišnjakinja tvrdi da je napadnuta na putu do škole. Uočila je da crveni auto sa rešetkama pozadi, nema registarske tablice

Novosađanka A.K, majka dvanaestogodišnje devojčice, policiji je prijavila da je zasad nepoznati mlađi muškarac, u sredu, u po bela dana pokušao da napastvuje njenu ćerku. Mladić starosti 20 - 22 godine, je učenicu šestog razreda pokušao da uvuče u crveni automobil, bez registarskih tablica, ali je devojčica, ipak uspela da se otrgne i pobegne.

Dete se uplašeno vratilo kući, odmah telefonom pozvalo majku na posao i ispričalo šta je doživelo na ulici, nedaleko od kuće.

Po onome što je devojčica ispričala roditeljima, a kasnije i inspektorima u policiji, nepoznati mladić je presreo na putu od kuće do škole, navodno se raspitujući, kako može da stigne do obližnjeg naselja Adice.

- Ćerka je krenula na nastavu, išla je nasipom, i iza sebe je čula zvuk automobila što nije neuobičajeno - navodi majka. - Vozač crvenog automobila, nalik na pik-ap ili manji kombi, iz vozila je pitao da li zna gde je put za Adice.

Mlađi muškarac, crne puti i kose se zatim, po onome što je ispričala devojčica, približio kolima, i pokušao da je uhvati za ruku.

- Odreagovala je vrlo hrabro, udarila ga je po ruci i požurila da siđe sa nasipa u ulici - priča dalje majka. - Uspela je je da se sakrije iza jednog žbuna, a on je kolima tuda vozio i tražio je. Iz svog skrovišta je uočila da na kolima nema oznake marke, bio je bez registarskih tablica, a u zadnjem delu je videla rešetke.

Devojčica je tu ostala, sve dok muškarac, koji je, kako je ispričala roditeljima, imao obučenu duksericu, a dole bio bez odeće, nije otišao odatle.

Foto: Facebook printscreen

- Odmah sam pozvala policiju, koja je obavila uviđaj - navodi dalje majka. 

- Kasnije je inspektorima dala izjavu i ispričala kako se i šta dogodilo. Uplašeni smo i strepimo za njenu bezbednost. Posle svega, dobro se drži, ali se bojimo da ova trauma ne ostavi posledice.

U novosadskoj policiji saznajemo da se sa nadležnim tužilaštvom ispituju sve okolnosti ovog slučaja, i da je obavešten i Centar za socijalni rad.

Posle onoga što je doživela, učenica šestog razreda, želi što pre da se vrati na nastavu i među drugare.

- Savetovali smo joj da nekoliko dana ostane kod kuće i da se malo smiri, ali ona hoće u školu - veli majka 12-godišnjakinje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica

pre 5 godina

Eh, kako su bila dobra vremena kada su silovatelji i pedofili bili zajedno sa ostalim zatvorenicima. Nazalost EU nam je nametnula da oni sada moraju biti odvojeni od ostalih iz zatvorske populacije. Pitam se zasto ?!

Sasa

pre 5 godina

Pa kad im pedofili prave zakone...u Francusku je pre mesec dana sexualna punoledt sa 15 godina spustena na 11 godina..ako neko ne razume da pojasnim...vasa cetka ako oce imati sex sa komsijom od 55 godina on ne odgovara sudski a vi nemate svoju rec da kazete...

Smilja

pre 5 godina

Sve je to sa facebook instagrama ili viber vacap sms upoznavanje pa sigurno se malo i oblacila izazovnije to svi rade nije jedina... Zasto inace nema podataka o toj osobi cak nicije ime nepise samo inicijali narod nije toliko malouman da veruje u silovanje a dete pobeglo.. I od cega traume? Kao da dosad to nije videla kod nekog drugara pa sad kao videla ga golog do pola u autu i to gore bio obucen... Lazi proverite vi njoj telefon taj na tach i sta ce njoj sve te drustvene mreze sa 12g?halo policijo hapsi roditelje koji deci nabiju to u ruke i koji decu slikaju na net. Sve treba uhapsiti pa posle onda manijake niko nejuri bez povoda.. Cim kuja mrdne repom ker se napali a ne obrnuto...

Mira

pre 5 godina

Ja bih kaznu vesanjem i to preki sud pa im ne bi palo napamet

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija