• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2018

19:46 >> 19:49

JEZIVI DETALJI! PIJAN AUTOM PREGAZIO DETE (4) PRIJATELJA I KOMŠIJE: Horor u selu Aljinovići kod Nove Varoši!

Vesti

JEZIVI DETALJI! PIJAN AUTOM PREGAZIO DETE (4) PRIJATELJA I KOMŠIJE: Horor u selu Aljinovići kod Nove Varoši!

Podeli vest

Zdravko T. iz sela Aljinovići kod Nove Varoši pijan je autom pregazio malog Nebojšu Ivezića (4), sina svog prijatelja i komšije, a nakon toga je, u očaju, pokušao da se obesi! Stravična nesreća se desila 27. septembra, naočigled Nebojšine majke, dva brata i sestre, a mališan je posle sedmodnevne borbe lekara za njegov život juče preminuo u bolnici u Beogradu!

Kako smo saznali od meštana Aljinovića, dečakova majka Jelena je kobnog dana, na Krstovdan, povela Nebojšu, njegova dva starija brata i najmlađu ćerku u šetnju selom.

Molili ga da uspori,
ali nije slušao


U momentu udesa, sa Zdravkom je u autu bilo još dvoje njegovih komšija. Oni su tokom uviđaja policajcima ispričali da su ga upozoravali da uspori, ali on ih nije slušao.

Naleteo s leđa

Na oko kilometar od kuće, na seoskom putu koji vodi ka Sjenici, na malog Nebojšu je u punoj brzini naleteo "golf 2", kojim je upravljao njihov komšija Zdravko.

- Jelena je sa troje dece išla jednom ivicom puta, a mali Nebojša je išao drugom ivicom. "Golf" im je naišao s leđa. Ne zna se još šta se tačno desilo. Moguće je da ga nisu čuli, a možda je i Nebojša u trenutku zakoračio ka sredini puta, kad ga je Zdravko pokosio - priča meštanin.

Nesrećni dečak je od siline udarca preleteo preko haube, pa preko krova i pao iza auta, naočigled užasnute majke.

UHAPŠEN "RANKO KONJ" IZ MIRIJEVA: 20 dana držao zarobljenog čoveka u podrumu, KAKO BI GA PRISILIO DA MU PREPIŠE STAN

Jelena je uz vrisak pritrčala do sina, zgrabila ga, i jaučući potrčala ka obližnjoj farmi.

Radnik ove farme kaže da je video ženu kako u agoniji trči ka njemu i kolegama, noseći dete u naručju.

- Vikala je: "Ubiše mi Nebojšu!" Uzeli smo dečaka, stavili ga u auto i pojurili ka Novoj Varoši. U međuvremenu, Zdravko je već bio istrčao iz auta i nestao među štalama. Kolege su počele da ga traže po objektima i našli su ga u jednoj štali obešenog. Kad su ga spustili na zemlju, jedva je davao znake života. Pozvali su hitnu pomoć, koja ga je spasla - priča radnik farme.

Nesrećni Nebojša je najpre prevezen u Dom zdravlja u Novoj Varoši, odakle su ga poslali u užičku Opštu bolnicu, a zatim hitno u Beograd.

U selu su narednih sedam dana svi strepeli za dečaka, ali su juče ujutro čuli najstrašniju vest.

U kući Ivezića juče su se okupili mnogobrojni rođaci, prijatelji, uzalud pokušavajući da pruže reči utehe Nebojšinim roditeljima, bratu i sestri. Očekivali su da iz Beograda stigne otac Nenad sa telom svog sina.

NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Vozač automobila poginuo u sudaru sa autobusom!

Od izvora iz istrage saznali smo da je Zdravku određen pritvor i da se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- "Golf" kojim je Zdravko udario dečaka nije registrovan, a pre mesec dana mu je zbog jednog prekršaja oduzeta vozačka dozvola. Po svedočenju meštana, on je pre nesreće sedeo u prodavnici u selu i pio. U trenutku udesa imao je alkohola u krvi, ali ne mogu vam reći koliko tačno, ti podaci se nalaze u izveštaju - rekao je naš izvor.

Sklon alkoholu 

Inače, Nebojšin otac Nenad i Zdravko su komšije iz istog sela, ali su i kolege i družili su se. Letos su zajedno radili na obližnjoj farmi goveda.

UHAPŠENI MATORI KRETENI! Otac podvodio ćerku poznanicima za pare - silovali je u podrumu i magacinu!

- Ivezići su dobri, pošteni, čestiti ljudi, i eto šta ih je snašlo... Zdravko je bio sklon alkoholu, a sad je u jednom trenu dve porodice zavio u crno - priča Nenadov i Zdravkov poznanik i kolega.


Antrfile:
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija